Познавате ли двойки, които са неразделни? От тези, които имат

...
Познавате ли двойки, които са неразделни? От тези, които имат
Коментари Харесай

70:30 е формулата за щастлива връзка

Познавате ли двойки, които са неразделни? От тези, които имат общ профил във Facebook, приказват за себе си с местоимението " ние " и не могат да създадат нищо сами? Питате ли се - това в действителност здравословно ли е?

Но има и двойки, които попадат в другия завършек на спектъра - двойки, които съвсем не вършат нищо дружно, само че са дружно. Да, прекомерно индивидуалистичния метод може да е сигнален знак за връзката, само че питаме се, има ли по какъв начин да разберем дали прекарваме твърде доста време поотделно?

Както множеството неща в живота, наподобява, че точното количество време в уединение е въпрос на точната доза. От една страна прекомерно „ необвързаните “ в двойката вършат доста малко неща дружно или съвсем нищо. Но не са малко от тях, които развиват връзките си и с времето създават семейство. Но някои бракове в следствие приключват като общителни съквартиранти без никаква заварка.

Има и двойки, които се опасяват да вършат каквото и да е поотделно – къде от ревнивост и нерешителност, къде от същинска взаимозависимост към другия. Здравата връзка има една специфика, по която да я познаем: баланс и доверие в характерността.

Продължава на другата страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР