Познаваме като лошото момче на британската музика, но с днешна

...
Познаваме като лошото момче на британската музика, но с днешна
Коментари Харесай

Роби Уилямс показва свои картини за първи път

Познаваме като неприятното момче на английската музика, само че с днешна дата обичаният ни реализатор влиза в ново амплоа, като заменя микрофона и прожекторите със статив, с цел да показа първата си галерия, осведомят от. Роби Уилямс и Ед Годрич следва да покажат селекция от техни нови творби на ликвидация в Sotheby's. Тази продажба ще включва популярни имена в изкуството като Жан-Мишел Баския, Грейсън Пери и Деймиън Хърст. Творческият тандем за първи път демонстрира пред света своето изкуство в галерия с черно-бели картини.


 За тях свободата бе въздух за дишане 20 апр 2022 | Но тогавашната ни интелигенция не бе еднородна. Тя бе разслоена на толкоз кръга, на колкото публични...
Изпълнителят на „ Take That “ за първи път описа пред почитателите си за любовта си към изкуството през 2011 година. В обява в блога на формалния си уеб страница той показа, че се въодушевява от Джаксън Полък и Анди Уорхол и е почнал да рисува, когато няма осъществявания.



Уилямс е основал 40 творби по време на локдауна поради Covid-19, оповестяват от „ Гардиън “. Общо 14 от творбите на дуото ще бъдат показани на изложбата, като Уилямс и Годрич основават картините, до момента в който слушат музика (най-често DJ сетовете на Ани Мак ) в тяхното студио в Лос Анджелис.

„ Има препратки към толкоз доста неща, заложени в пластовете на всяко произведение, някои персонални, други не толкоз. При по-внимателно вглеждане, всеки, който ги следи, ще схване наличието по напълно друг метод “, споделят те.

Изложбата на Годрич и Уилямс ще бъде показана в галериите на Sotheby's New Bond Street от 13 до 25 май, а тяхната селекция като куратори в Contemporary Curated продължава от 22 до 28 април и включва произведения на графити създатели, трансформирали се в международни звезди на изкуството като Баскиа, както и стрийт художника Ричард Хeмбълтън.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР