Познавам смъртта, тя има много лица и нямам търпение да

...
Познавам смъртта, тя има много лица и нямам търпение да
Коментари Харесай

Новият трейлър на Игра на тронове носи полъха на идващата зима

„ Познавам гибелта, тя има доста лица и нямам самообладание да видя едно от тях “, прокобно се зарича Аря Старк  в новия филмов откъс на осмия и финален сезон на „ Игра на тронове “, който се появи одеве.
Ако очаквате героичен свършек на хитовия сериал на НВО, този двуминутен клип несъмнено поразява задачата като палач на крале. Днешният филмов откъс идва и единствено месец пред спечелилият голям брой награди „ Еми “ сериал да се завърне за последния си сезон от 14-ти април.

Финалът, който се пази по-зорко и от данъчната декларация на Доналд Тръмп, се състои от шест епизода и програмният шеф НВО Кейси Блойс  го дефинира като „ трогателен и приемлив “. Разбира се,  имайки поради, че Нощният крал се завръща , а паралелно с него ще забележим голяма ледена войска и един змей, трогателен е минималното, което почитателите могат да чакат. Вълненията са изключително високи след слуховете за предстояща епична борба в Уинтърфел.

Всеки от последните шест епизода ще бъде с дължина към час и половина, а в функциите си ще забележим още веднъж Мейзи Уилиамс, Емилия Кларк, Питър Динклидж, Лена Хийди и Кит Харингтън. Зимата този път в действителност идва.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР