Позната ли ви е ситуацията, в която колега в работата

...
Позната ли ви е ситуацията, в която колега в работата
Коментари Харесай

Крачка напред - покани го на среща първо ти

Позната ли ви е обстановката, в която сътрудник в работата ви постоянно ви заговаря, желае ви препоръки, прави ви похвали, заглежда се дълготрайно по вас и е прекомерно благ - дотолкоз, че няма по какъв начин да сбъркате тези сигнали с чистата доза вежливост, другарство и положително образование? А дали ви е познато упованието да ви предложения на среща? Днес, на следващия ден, уикенда, идната седмица - времето лети, а той все не го прави, само че това не му пречи да продължава да е все по този начин очевидно заинтригуван от вас. Ако знаете, че не е привързан и в случай че ви е известно, че не е просто „ ловджия ” на нощни завършения, докога бихте чакали?

“Представете си, че просто му липсва храброст. Защо пък не покажете своята? ”

Да поканиш мъж на среща за някои дами е задача невъзможна, даже да са безпаметно влюбени, тъй като за тях това наподобява като безсрамие и даже като риск да ги помислят за леки девойки. За други е оскърбление и признание на уязвимост. Те са твърдо уверени, че първата крачка е дело на мъжа и че, в случай че той не я направи, те няма да прекрачат прага. Ами, в случай че зад него ви чака същинското благополучие? Ще го изпуснете, тъй като не сте възпитани по този начин, тъй като ви е позор или пък, тъй като ви е боязън, че може да бъдете отхвърлени?

Какво печелите, в случай че извършите вие първата крачка?

Ще бъдете наясно. Не е ли по-добре да ви откажат, в сравнение с да храните очаквания безпределно дълго време? Кой е подготвен да чака цяла безкрайност? Времето лети, прекомерно огромен разкош е да го пилеем по този начин. Помнете, че времето, в което чакате, продължавайки с вероятно безсмисления флирт, е изгубено време, което за в бъдеще ще оползотворявате доста по-пълноценно. Ако един мъж флиртува с вас към този момент три-четири месеца, само че не ви кани на среща, или го поканете вие, или го забравете. Вариантите не са много- или ви желае единствено за леглото си и по тази причина не знае по какъв начин да ви го каже, или е съществено привързан, или просто е нерешителен и свенлив. Разберете дали е последният вид. Ако не е, знаете изхода. Но в случай че е, ще си благодарите, че сте се осмелили.

Ще го окуражите. Ако той в действителност спада към онази срамежлива „ численост ” мъже, вашата покана ще му подейства много стимулиращо. Какво по-хубаво от това да го улесните. Щом първата най-голяма крачка е направена от вас, сигурно идващите по-малки ще са негови. А и множеството мъже обожават дами, които знаят какво желаят и не се двоумят да си го вземат.

Ще се почувствате красиви и уверени и по този метод ще бъдете и доста по-спокойни в бъдещите си взаимоотношения с Него. Ще дадете късмет сами на себе си да извършите нещо ново и друго. Ще разберете, че светът, в който живеем, е неразрешено единствено това, което наранява другите. Разкриването на възприятията ни в никакъв случай не трябва да е нещо срамно, комплицирано и даже неразрешено. Напротив. Бъдете открити. Криейки благосклонностите си, криете себе си от най-големите си стремежи.

Ще придобиете опит и ще станете по-силни. Дори нещата да не потръгнат, отново ще сте спечелили, тъй като ще сте пробвали и към този момент ще сте наясно с истината. А тя е всичко, от което се нуждаем, с цел да продължим напред. И помнете, че сегашният ви горчив опит, не се дължи на това, че сте пробвали, а на това, че сте знаели какво желаете. Следващия път пробвайте още веднъж. Не мислете, че в случай че през днешния ден са ви отказали или в следствие са ви изоставили, това е знак, че още веднъж би трябвало да преминете в режим на изчакване. Мъжете не са това, което бяха. Затова няма нищо неприятно в това да променим и личните си възгледи.

Ще бъдете щастливи. Може би. Представете си, че това в действителност е вашият човек! Нима няма да се поздравявате цялостен живот за смелостта да му предложите среща? Една от най-щастливите дами, които познавам, постоянно споделя, че в случай че не е била тя и в случай че не е глътнала едно малко за отскок, в никакъв случай е нямало да опознае същинската обич.

Какво губите ли?

Не доста. Каквато и неприятна реакция да последва, тя не може да се съпостави с живота в неопределеност и времето, което ще загубите в съмнение. Дори и подигравката и унижението ще ви подскажат, като мине страстта, че този мъж не е бил за вас и добре, че сте го разбрали в точния момент. Ако сигналите са верни - действайте!

Казват, че да се влюбиш е чиста случайност, само че да останеш с дадения човек е въпрос на избор. Как бихте останали с някого, в случай че не вечеряте най-малко един път с него? И даже да е флирт за една нощ, за какво пък да не си заслужава? Защото същинската обич постоянно се открива в оглупяването...от време на време.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР