Позицията на този кухненски работник, нарекъл себе си готвач, мина

...
Позицията на този кухненски работник, нарекъл себе си готвач, мина
Коментари Харесай

Потрес! Как нарече българите един кухненски работник

Позицията на този кухненски служащ, нарекъл себе си готвач, мина всевъзможни граници. Ето скандално снобското изявление на някакакъв си началник във връзка широщо известния вече скандал със скъпите пържоли.

Борис Петров написа в своя персонален Facebook профил своята позиция за абсурда, който се заформи около сметката в ресторант, която едно семейство получи за три пържоли на родното ни Черноморие, съобщи Новини.бг.
-->
Ето какво написа " топ готвачъ ":

" Толкова е тъжно да живееш сред простаци "

Грях ли е да работиш с качествени артикули на място цялостно с простаци?

Тъй като от известно време се върти един клип с едно семейство, което яло Пържоли за 350лв. за кг говеждо и с празните си глави ги вършим известни и плюем по всичко благо и Родно, качвам тук две фотоси от магазин на месо в София за такива които са ходили на ресторант единствено на някоя женитба и други дето назовават и столовата ресторант.

Мили господа Папуаси, за които и пържолите в Лидъл по 25лв са скъпи прецизирам. На клипа се чува ясно, че ядат селектиран Ри Бай евентуално Блек Ангъс Небраска USA Цената на това месо е 200лв за кг в магазина както в България, по този начин и е цяла Европа (Австралийското и Японското са още по-скъпи).Надценката от 75% която го прави 350лв. е даже ниска в случай че сложите всички налози е осигуровки на един ресторант облагата на тази маса е 70-80лв. И може би това е едно от най-евтините места в Европа за продажба на това месо.

Защо не си го поръчате в Гърция, с цел да видите какъв брой ще коства там.Само че там ядете Скариди-Лайнарки по 5лв и викате на ниска цена. (Поръчката на клипа в Гърция ще е към 1600лв. не 600лв)

Престанете към този момент да се вършиме на Неандерталци, че ме става толкоз позор.

Качвам ви и още по скъпо месо което в магазина е 440лв.за кг.

В МАГАЗИНА, НЕ В РЕСТОРАНТА!

Страшно е да живееш сред простаци, самотно е и доста тъжно.....

Не желая да съм юрист на измамите по черноморието, само че случая не е подобен, той просто демонстрира, какъв брой глупави и първосигнално мислещи хора живеят към нас. Те са подготвени да полеят с катран всеки...

Нищо чудно на следващия ден приключилите Харвард на Хот Дог и учените на Русенско варено да назначат инспекции в " Горкият " ресторант, тъй като да работиш с качествени артикули в тази страна е Грях! "

Редакционно към шефчето :

Да, не е хубаво да си без необикновен разсъдък. Но още по-лошо е да си новобогаташ, живеещо в лъжливия си навехнат свят на кулинарни извращения, с което даваш храна и О2 на развъдени сноби към теб!

И тъй като снобът по принцип има податливост да наскърбява света от " роби " към себе си, става обществено незаконно, когато ругае ВСИЧКИ под общ знаменател.

Ако перифразираме немския пошъл материализъм, ще прибавим - снобите са затъпели, тъй като са се хранели " извратено ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР