Позицията на България от самото начало на конфликта виси във

...
Позицията на България от самото начало на конфликта виси във
Коментари Харесай

Международен анализатор: За Путин ядреното копче може да бъде неговият спасителен пояс

Позицията на България през цялото време на спора виси във въздуха. Това е в резултат на слабата ни вътрешна политика. Това, което се чака в този момент, е доста забавно – дали този огромен евроатлантически общ брой в Народното събрание ще може да прокара изпращането на оръжие. А дали би трябвало – съгласно мен е въпрос на взаимност с Киев.

Това съобщи в студиото на „ Добро утро, Европа “ интернационалният анализатор Димитър Къцарков.
Големият спор е дали Путин би натиснал нуклеарното копче. Според мен това е огромният спор. Путин се намира в невероятна изолираност, която се удостоверява с всеки минал ден. Виждаме и неговите най-големи съдружници от Централна Азия, както и Китай, Индия заемат неутрална позиция. Докъде ще стигне той зависи от това, до каква степен ще бъде притиснат. Това нуклеарно копче действително може да се трансформира в неговия избавителен пояс.
По думите на Къцарков самодейността сега е по-скоро в украински ръце – и на дипломатическия, и на военния фронт.

Къцарков не вижда неотдавнашен завършек на войната в Украйна и счита, че тя е навлязла в нов стадий.

„ Едно е несъмнено – този спор ще се проточи и ние би трябвало да бъдем мощни с НАТО и Европейски Съюз по отношение на протичащото се в Украйна “, безапелационен е той.

Според Къцарков Кремъл е постигнал триумф с обвиняванията си по отношение на България за гърмежа на Кримския мост, тъй като е съумял да вкара страната ни в пояснителен режим.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР