Позитивен и спокоен ден, който спомага за постигане на вътрешна

...
Позитивен и спокоен ден, който спомага за постигане на вътрешна
Коментари Харесай

Водолеи, днес ви очакват запознанства и флиртове

Позитивен и спокоен ден, който спомага за реализиране на вътрешна естетика. Правете положително и насочете всичките си дейности в позитивна посока. Посветете се на хората, които обичате.

Овен – Луната продължава своя пренос в знака Рак и за вас са присъщи активност и импулсивност, разход на нерви. Основната ви грижа за деня ще бъдат въпросите, свързани с дома, фамилията, само че също по този начин и с близката ви среда.

Телец – Денят не е съвършен за взимане на решения за бъдещето ви, само че можете да решавате остарели проблеми. Тъй като желаете да уредите някои остарели сметки, не е изключено да се стигне до словесни конфликти с хората, които ви заобикалят.

Близнаци – Днес е допустимо по-лесно да намерите решения на проблемите, които ви тормозят, само че би трябвало да дадете нужното време на обстановките да се успокоят, преди да предприемете нещо съществено! Бъдете търпеливи и не форсирайте събитията.

Рак – Луната през днешния ден се намира във вашия зодиакален знак и е изцяло разумно да чувствате мощна нужда да сте покрай тези, които обичате! Денят ви е ще е изпълнен с страсти, само че и с доста сензитивност!

 жена

Лъв – Не се доверявайте сляпо на желанията на сърцето си... бъдете решителни, само че с мярка. Днес е доста елементарно да се поддадете на ласкателства и примамливи обещания, да повярвате на хора, на които не би трябвало.

Дева – Вие през днешния ден също имате прочувствената потребност да бъдете покрай хората, които обичате. Радостта, нетърпението, само че и желанието да споделяте мисли и усеща с приятелите си, ще ви слагат в този ден в центъра на всяка компания.

Везни – Основната ви грижа през днешния ден е вашата кариера, вашата известност, вашето бъдеще, хода на връзката ви. Това са тъкмо областите, които интензивно подтикват интереса ви и които от време на време ще ви накарат да се чувствате прочувствено напрегнати или даже краткотрайно разочаровани!

Скорпион – Днес сте в много добра форма и в случай че избягвате склонността си към надменност и пресилване, ще съумеете да убедите събеседниците си за вашата идея и да очаровате близките! Честите промени в настроението ви обаче могат да уморят хората, с които поддържате връзка!

 дами

Стрелец – Звездите през днешния ден лимитират вашия оптимизъм и несъразмерния ви възторг! Старайте се да не изтощавате, както себе си, по този начин и хората към вас. Не се поддавайте на импулсивността си, действайте по-разумно и интелигентно.

Козирог – Луната през днешния ден е в диаметрално противоположния знак на вашия! Добре е да действайте по-нежно, по-емоционално и по-щедро по отношение на всички ваши връзки! Денят е съвършен, с цел да се сближите още веднъж с сътрудниците си, в случай че е имало проблем.

Водолей – Днес се откроявате със своята прозорливост и мощен сексапил, изключително в метода, по който поддържате връзка и изразявате себе си, в междуличностните си връзки и контакти! Ще има опция за флиртове и нови запознанства!

Риби – Денят на мнозина ще е цялостен с страсти! Днес можете да прекарате красиви и сантиментални моменти с обичан човек, до момента в който в случай че нямате връзка, е добре да излезете от „ черупката “ си и да флиртувате за ново запознанство.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР