Поздравявам всички колеги по случай Деня на българската дипломатическа служба.

...
Поздравявам всички колеги по случай Деня на българската дипломатическа служба.
Коментари Харесай

Захариева: Разпространението на COVID–19 ни постави да работим в безпрецедентна ситуация

Поздравявам всички сътрудници по случай Деня на българската дипломатическа работа. Това съобщи външният министър Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на.

"Изказвам своета удивление от големите старания, които бяха положени от вас в последните месеци. Разпространението на Ковид–19 ни сложи да работим в невиждана обстановка, за която няма ясно написани правила и протоколи, които да следваме ", сподели тя.

Министерство на външните работи с интерактивна карта: Коронавирусът – по какъв начин ще пътуваме

"Благодаря ви, тъй като успяхме да отговорим на високите упования на обществото към нас в тази толкоз динамична конюнктура. Понякога трябваше да взимаме решения за минути, за нещо, което в нормални времена би лишили дни. В първите седмици на пандемията помогнахме на редица наши сънародници от всички краища на света да се завърнат вкъщи. За къс интервал от време създадохме най-актуалния и меродавен източник на информация за ограниченията против ковид, в който се вкарват данни от над 90 страни. Показахме изключителна подготовка и работихме в синхрон даже в най-трудните моменти. За страдание, рецесията не е отминала и няма да отмине скоро. Убедена съм обаче, че наученото от нея ще ни направи по-силни ", акцентира Захариева.



"Изминалите 12 месеца бяха специфични за българската дипломатическа работа, когато тя честваше своята 140-годишнина. Благодаря на всички, които участваха в организирането на многочислените събития за юбилея и го трансфораха в един същински празник! ", акцентира още първият ни посланик.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР