Бих искал да се извиня за начина, по който Столична

...
Бих искал да се извиня за начина, по който Столична
Коментари Харесай

Трайчо се извини за гафа с движението по Патриарха

" Бих желал да се извиня за метода, по който Столична община прави реорганизацията на придвижването по бул. " Патриарх Евтимий ", бул. " Витоша " и ул. " Фритьоф Нансен ". Дори не приказвам за достолепията и минусите на самия план " - това написа във " Facebook " кметът на столичния регион " Средец " Трайчо Трайков във връзка на новата организация на придвижването там, против която митингите на живеещи в региона не престават.

Трайков написа още, че бил изискал да има публично разискване на плана и на всички съпътстващи документи и проучвания, че ще бъдат взети поради обоснованите оферти на жителите и че по едно и също време ще бъдат въведени работещи обезщетителни ограничения.

" Много огромен проблем за мен е, че не съм съумял да убедя сътрудниците, какъв брой е значимо да се работи точно с почитание и мисъл за локалната общественост, както и че съм позволил информацията с мен да се споделя съзнателно изборно ", акцентира районният кмет.

" Уморих се да дублирам, че нищо хубаво не може да се случи, в случай че не се намерения по едно и също време за законния интерес на директно засегнатите, от които се чака да платят цената. Опасявам се, че това може да стане казус, който да минира доверието в способността на районните кметове да съставляват дейно хората, които ги избират и по този метод да се загуби опцията за смислени градски промени ", отбелязва Трайков.

Трайков осведоми какво следва, в случай че съдът остави нещата каквито са. Подготвил е отчет до Столичния общински съвет за прекосяването на 105-те места от платения паркинг до Националния стадион към синята зона, където да могат да паркират и хората от подзона 2. Също от подзона 2 да може да се паркира двустранно по бул. " Витоша ", а освен по източната част.

Трайков осведоми, че се приготвя и отчет за смяната на времетраенето и цените на зоните за платено паркиране в центъра, с приоритет за живеещите в непосредствена непосредственост. " Говорил съм с кмета на Столичната община и общински съветници и чакам доброжелателно отношение и подпомагане ", отбелява той, само че акцентира, че концепцията е била всичко това да стане авансово.

" В по-средносрочен проект съм изискал да проектираме под земята паркинг в региона на кръстовището на ул. " Гурко " и бул. " Васил Левски ", за което ни е належащо съответното финансиране от Столичната община ", заяви още Трайков във Facebook.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР