Позата на краката издава характера на жената Тялото ви най-често

...
Позата на краката издава характера на жената Тялото ви най-често
Коментари Харесай

Позата на краката говори много за характера на жената

Позата на краката издава характера на дамата

Тялото ви най-често заема тази или онази поза неумишлено. Но знаехте ли, че езикът на тялото може да разкрие изцяло вашия темперамент? Предлагаме да разберете какво споделя позата на краката ви, до момента в който седите. Погледнете изображението и кажете по какъв начин поставяте краката си, когато седитее.

Поза А
Предпочитате да не планирате авансово, а да действате съгласно събитията. Ако би трябвало да вземете премислено решение, тогава това ви се отдава мъчно. Това се дължи на обстоятелството, че обичате спонтанността и непосредствеността. Ако би трябвало да деянията неизменност, тогава смятате, че това е същинско изтезание. Вие сте ослепителен и необикновен човек, който не мисли какво ще се случи по-късно. Струва ви се, че би трябвало да се наслаждавате на всеки миг, а не да вършиме огромни проекти. Ако би трябвало да се сътвори нещо изобретателно и ексцентрично, тогава на първо място хората се обръщат към вас. Вие сте същински генератор на ексцентрични хрумвания. Общуването с вас е елементарно, тъй като не напрягате събеседниците, а водите елементарен и непосреден разговор.

Позиция B
Знаете тъкмо какво желаете и решително се движите по пътя си към задачата. Имате мощен темперамент и ослепителен разум. Лесно генерирате хрумвания и просто ги реализирате. Ако имате потребност от повече пари, тогава ще намерите метод да ги спечелите. В общуването сте съвършен събеседник. Можете да говорите по всяка тематика, само че в случай че е належащо, ще дадете верния съвет. Ако почувствате потребност да измененията ситуацията, тогава вземете си еднопосочен билет и се отправете, към която и да е точка по света. Държите се по този начин, както ви диктува сърцето и не зависите от мнението на другите. Освен това вие сте този, който няма да упреква другите. Но също по този начин се надявате, че и на вас няма да постановат непозната позиция.

Поза С
Позата ви приказва за самонадеяност. Буквално я излъчвате с всяка част от тялото си. Ако желаете нещо, тогава създайте проект, с който ще реализира това, което желаете. Вие не надценявате опциите си, само че в това време знаете какво тъкмо заслужавате. В всекидневието вие сте доста изборни към нещата към вас. Стремите се да придобиете нещо, което изцяло ще ви удовлетвори. Но в това време не желаете да поддържате ред. Понякога се нуждаете от безпорядък, с цел да намерите вярното решение. В него виждате нужната логическа връзка. В общуването от време на време създавате усещане за горделив и даже нахален човек. Но в действителност вие сте този, който постоянно е подготвен да помогне. Просто не всичките ви най-хубави качества се разкриват по време на първия разговор.

Поза D
Ако някой крие мислите си, значи това не сте вие. Съчувствате на близките и сте подготвени да им помогнете. Но в никакъв случай не можете да мълчите, в случай че нещо незаслужено се случи. Проблемът е, че глезите близките. Те знаят, че могат да се възползват от вашата помощ когато и да е и не се двоумят да я изискат. Но какво ще кажете за вашите ползи? Понякога помагате на другари за сметка на себе си. Дойде време да измененията това. Не знаете по какъв начин да отказвате, само че ще би трябвало да се научите. В противоположен случай ще изпълнявате молбите на други хора. Ако хората ви отговаряха със същото, тогава това нямаше да е проблем.

Вижте още: Забавен тест: Изберете един пламък и надникнете в бъдещето си!

Поза E
Вие сте водени от желанието да извършите всичко, което поемате, в идеалния случай. Перфекционизмът не ви разрешава да оставите нещата на половина. Няма да се чувствате задоволени, до момента в който всичко не бъде направено в сходство с разпоредбите. Вниманието към детайлите ви прави отличен водач. В същото време вие сте сензитивен човек, който остро усеща всяка смяна в обстановката. Постигайки задачите си, вие проявявате забележително неизменност. Не спирате, до момента в който не получите това, което желаете. Малко хора схващат какъв брой старания ви трябват, с цел да поддържате страхотна форма. Такова предпочитание за блян от време на време демонстрира съществуването на известна неустановеност в личните сили.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР