Позабравени любовни трепети сюрпризираха Мария Илиева по време на журирането

...
Позабравени любовни трепети сюрпризираха Мария Илиева по време на журирането
Коментари Харесай

Мария Илиева в любовна афера с участник в Гласът на България

Позабравени любовни трепети сюрпризираха Мария Илиева по време на журирането й в юбилейния десети сезон на „ Гласът на България “.

Измежду участниците в музикалния формат се появи някогашна възлюбена на поп звездата, само че той не избра да продължи надпреварата в нейния тим, а в този на Миро Костадинов, а с днешна дата към този момент е навън от формата.

Става въпрос за Мартин Александров, който като по-млад е работил с едни от най огромните кинозвезди в Холивуд като статист, пише  " Галерия ".

 undefined

През 2011 година същият се явява в българския X Factor, където допира сърцата на публиката с топлия си компактен глас и атрактивна рокаджийска визия и стига до финала. Случайно или не тогава в журито още веднъж е Мария Илиева, като любовната им спекулация стартира тъкмо в този интервал преди 12 години, напомнят осведомени. Според тях двамата се познавали отпреди присъединяване му, само че съумяват да запазят връзката си в загадка. Среща ги другарка на Мария, актрисата от сериалите „ Връзки “ и „ Седем часа разлика “ Евелина Борисова, с която рокаджията имал връзка в тези бурни младини. Илиева обаче не се посвенила да забие рокаджията Марто, а другарството оставила на назад във времето.

Въпреки че нямали изключително дълъг интервал като интимни половинки, двамата и до през днешния ден поддържат положителни връзки. Мария даже е извикала гласовития си сътрудник да се включи в тазгодишното издание на „ Гласът на България “, шушукат в средите. Разбрали се обаче, че няма да е в нейния тим, с цел да не опреснят предишното си посредством злословия за близостта им, които вероятно биха могли да тръгнат. От друга страна Мария му споделила, че има свое момиче (визирайки Александра Борисова), което ще стартира. Така тя заръчала на Миро да му обърне внимание и да го задържи допустимо по-дълго време в играта. Макар че Мартин бил реалист, че за такива шоута е към този момент остарял и в тях път би трябвало да се дава на по-младите. Историята помни и други любовни похождения на Мария Илиева, до момента в който журира в риалити форматите.

Такъв беше казусът с рапъра Атанас Колев, с който обаче завършиха! повече от скандално. Изпълнителката в никакъв случай не даде публичност на случилото се сред тях, но  неслучайно кариерата на хип-хоп изпълнителя претърпя доста тежки удари. Като да вземем за пример това, че в платформите за музика бяха свалени всички клипове и песни на младока, за което импровизирано бе упрекната точно Илиева, която действаше като негов продуцент.

Агнешкото за Илиева бе сервирано и от красавеца Иво Аръков. Актьорът също изживя бурна любовна връзка с изпълнителката на „ Остани тази нощ “, като това се случи преди връзката му с Мика Стоичкова. Щерката на Христо Стоичков е признавала, че „ Мария Илиева не е  чист човек! “. А на въпроса дали счита, че Илиева е в дъното за побоя над Аръков, Стоичкова съобщи тогава: „ В нашите среди много неща се знаят и всичко води към нея.Всичко ще излезе нескрито един ден. От много хора съм чула нейното име. Ако се потвърди, че е тя, сигурно ще се стигне до съд “.

С забавни самопризнания за поп дивата се включи преди години и режисьорът Люси Иларионов, който също се подрежда в рубрика „ някогашни “. Според думите му тя е предходна през леглата на не един или двама млади претенденти за известност. В случая засяга освен Наско Колев и Мартин Александров, само че и артиста Ангел, който помним от дуета Ангел и Мойсей. „ Тя просто е нимфоманка. Обича да се... Няма неприятно, само че не е редно да го прави с момчета, на които е жури. Това е характерен спор на ползи “, разяснява преди време Иларионов, който преди време беше един от най-желаните мъже измежду тийнейджърките като част от пердах бандата „ Ъп Даун “. Именно от този момент е била и аферата им.
Според осведомени обаче Мария към този момент се е кротнала, откакто сви гнездо със сина на някогашния столичен кмет Петър Междуречки. „ Той е опора на фантазиите ми. “Така Мария разказа индивида до нея с днешна дата.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР