Появиха се зрелищни подробности около убийството на мъж в курорта

...
Появиха се зрелищни подробности около убийството на мъж в курорта
Коментари Харесай

Убитият чужденец в Св. Св. Константин и Елена - украинец, килърите му - румънци и молдовец

Появиха се зрелищни детайлности към убийството на мъж в курорта „ Св. Св. Константин и Елена “. В четвъртък вечерта към 20:30 часа 52-годишен мъж, за който към този миг се знаеше единствено, че е чужденец, бе открит в безпомощно положение, а по-късно умрял в болница от огнестрелни рани.

Междувременно от Прокуратурата във Варна дадоха малко изказване за случилото се.

Всичко почнало малко след 20 часа, когато чужденецът, който е украинец, е бил причакан пред прочут хотел, който се намира на улица „ 45 “ в морския курорт.

По неофициална информация извършителите на убийството са открити, само че не са арестувани.

Те причакали 52-годишния украинец на входа на хотела и произвели продължителна пукотевица. Те стреляли от чанта, в която било прикрито късоцевно оръжие.

По непотвърдена информация огнестрелните провали по убития са голям брой, най-малко 6-7.

По време на стрелбата обаче чантата, в която било прикрито оръжието, се запалила. Извършителите я хвърлили на земята, качили се в кола Фолксваген „ Файтон “ и избягали в посока варненския квартал „ Виница “. По непотвърдена информация автомобилът бил с молдовска регистрация.

Според източници на БЛИЦ точно там те изоставили колата на улица „ 30 “, само че преди този момент я запалили, с цел да заличат всевъзможни улики, останали от тях.



По непотвърдени данни извършителите са двама молдовски жители и един румънски. Вероятно повода за убийството са неуредени финансови въпроси сред украинеца, молдовците и румънеца.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР