Появиха се първи кадри от пролетно-лятната кампания на , а

...
Появиха се първи кадри от пролетно-лятната кампания на , а
Коментари Харесай

Елина Кешишева засне новата кампания на Dior. Вижте я!

Появиха се първи фрагменти от пролетно-лятната акция на, а те са дело не на кого да е, а на световноизвестната българска фотографка Елина Кешишева. Кадрите припомнят картини на, който бил модернист в метода, по който употребява светлосенките и който изиграва огромна роля върху бароковата живопис. Тази игра на светлосенки съумява да пресъздаде и Елина Кешишeва във фотографиите за Dior.

От именитата фешън къща споделят, че посредством тази акция да покажат огромните достижения на изкуството във другите негови форми – от есетата на до колажите на Лучия Маркучи, от които е въодушевена и част пролетно-лятната сбирка на Dior за 2021. След като няколко сезона марката залагаше на минималистични рекламни акции, в този момент поема в нова образна посока.



Още в края на 90-те отпътува за Париж, където първоначално работи като модел, само че не след дълго застава от другата страна на камерата и нейни фотосесии са оповестени в влиятелни фешън издания като Vogue, Harper’s Bazaar, Marie Claire и други Пред обектива й за заставали и редица звезди като Даян Крюгер, Ник Кейв, Фарел Уилямс и Анди Макдауъл.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР