Появи се твърдение, че принц Хари е бил предупреден от

...
Появи се твърдение, че принц Хари е бил предупреден от
Коментари Харесай

Кралска драма. Братът на Даяна с мрачни думи към Хари

Появи се изказване, че принц Хари е бил предизвестен от чичо си Ърл Спенсър, брат на майка му принцеса Даяна, да не се дами за Меган Маркъ л през 2018 година

Новината бе оповестена в бомбастичната книга на журналиста Том Бауър Revenge: Meghan, Harry and the War between the Windsors, която излезе от щемпел предходната седмица. В нея се твърди още, че тогавашният сътрудник на Маркъл също я е предизвестил да внимава с връзката си с кралска персона като Хари, предава woman.bg. 

Бауър твърди още, че червенокосият принц е получил двойно предизвестие да не се обвързва съществено с Меган. Първото е било от неговия брат принц Уилям, който се опитал да включи в идеята си и Ърл Спенсър.

“По молба на Уилям, Спенсър се включи. Самият той се е женил три пъти и Спенсър предизвестил своя племенник да преразгледа своето бързане да подписа брак ” - се твърди в книгата. Неговият съвет обаче провокирал мощен отпор у Хари, който решил да не послуша нито своя брат, нито своя чичо.

Малко след брака си с Меган, той декларирал, че му е извънредно мъчно да впише новата си брачна половинка в кралсото семейство, а това докара и до напускането на Англия от двойката.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР