Появи се грипна вълна, която е по-силна от преди пет

...
Появи се грипна вълна, която е по-силна от преди пет
Коментари Харесай

Грипът коси наред. Кантарджиев даде универсално лекарство

Появи се грипна вълна, която е по-силна от преди пет години. През ноември стартират грипните вируси, декември има разпространяване. Пикът на грипната вълна е краят на януари и през февруари. Това означи проф. Тодор Кантарджиев в ефира на Нова телевизия.

Доста хора се разболяват, стартират да кашлят. Забелязваме опашки пред аптеките, в офисите са 2/3 от хората и в учебните заведения са половината възпитаници. Затова в дадени области слагаме спомагателни 2-3 дни към ваканции или празници, добави проф. Кантарджиев.
-->
По думите му грипната вълна минава два пъти по-леко от прекарването на COVID-19. И добави, че прекарването грип е по-леко от прекарването на Омикрон.

Грипът е на 10 000 заболямост, тъй като за доста малко време взимаше огромно разпространяване. Две години имаше ограничения, изолираност, нямахме толкоз грипни инфекции, респираторни вируси. Колективният имунитет е по-слаб. Нищо съдбовно не чакаме от грипа. Грипният вирус и да пристигна, имаме подготвеност, сподели още той.

Той даде и вълшебна рецепта: „ Резенче лимон се топи в сода, както дамите топят месото в брашно, и го изяждаш, постоянно след ястие, тъй като другояче ще имаш киселини. Всички респираторни болести стартират с гърло. Най-много боли след сън. Децата би трябвало да се научат да споделят, че ги боли гърлото. И на тях с лимон да не ги мъчим, само че лимонен сок със сода. А, който е болен да си стои у дома, а да не прави геройства по офиси. ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР