Появата на новия хазартен оператор Sesame е още една добра

...
Появата на новия хазартен оператор Sesame е още една добра
Коментари Харесай

Как лесно да направим своята сезам регистрация?

Появата на новия хазартен оператор Sesame е още една добра вест за българските консуматори. Сравнено с времето, когато имаше стеснен брой компании на пазара, през днешния ден можем да избираме сред надалеч повече благоприятни условия за игра. А както добре знаем, колкото по-голяма е конкуренцията, толкоз по-високо е и качеството на предоставената услуга.

Преди обаче да стартираме да играем в платформата на букмейкъра, би трябвало да създадем своята. За благополучие това се случва относително елементарно, изключително в случай че имате предходен опит с този развой при други оператори. Ние въпреки всичко ще ви разбираем по какъв начин най-бързо да създадете своя акаунт в системата на Sesame. Това можете да сторите както от компютър, по този начин и от мобилен телефон или таблет.

Създаване на акаунт в Sesame

Преди всичко би трябвало да ви напомним, че с цел да играете какъвто и да е
хазарт в България, съгласно закона би трябвало да имате навършени 18 години. Това е изрично изискване и никакви изключения не са разрешени.

Процесът на регистрация в Сезам протича в няколко елементарни стъпки. Първите няколко постановат да си изберете потребителско име и надеждна ключова дума, както и да въведете настоящ имейл, който ще употребявате. Трябва да посочите още телефонен номер, желана валута, народност и страна на престояване. Когато сте подготвени с тези стъпки, натиснете бутона “Продължете ”, с цел да преминете нататък.

Стигаме и до втората стъпка в процеса на регистрация. Тук към този момент платформата ще изиска малко по-, в това число ЕГН, имена, адрес и пощенски код. Това не трябва да ви тормози, защото операторът има настоящ лиценз от Национална агенция за приходите, изцяло контролиран е и употребява модерни способи за отбрана и криптиране на сензитивна информация. Не забравяйте, че даването на сходни данни е процедура за всички
хазартни оператори, като Сезам несъмнено не е изключение.

За да завършите процеса на регистрация, длъжни сте да приемете изискванията за прилагане на платформата на Сезам, както и политиката за дискретност на компанията. Те са изцяло общоприети, само че въпреки всичко не пречи да ги прочетете и да се запознаете с тях. Натиснете бутона “Регистрация ” и приключете целия развой по основаване на акаунт.

Активация на сметката

За да започнете да играете в Сезам, постанова се и да активирате своя новооснован акаунт. За задачата на посочения телефон ще получите специфичен шестцифрен код, който би трябвало да въведете в съответното за това поле. Другият вид е да отворите мейла си и да последвате линка, който ви е изпратен там.

Верификация на акаунт

Както е практиката при всички уважаващи себе си
хазартни оператори, вие няма да можете да изтеглите облагите си без да сте осъществили верификация на своя акаунт. Това се случва чрез даване на копие на персонален документ вид персонална карта или шофьорска брошура. В уеб страницата на Sesame можете да качите елементарно своя документ, като процесът на верификация не би трябвало да отнеме повече от 48 часа. Когато този развой е приключен, можете да сте сигурни, че сте изпълнили всички нужни стъпки и в един миг бихте могли да изтеглите своята облага. Пожелаваме ви триумф!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР