Появата на Дженифър Анистън, която наскоро навърши петдесет, удивява и

...
Появата на Дженифър Анистън, която наскоро навърши петдесет, удивява и
Коментари Харесай

Дженифър Анистън удари 50-те, но прилича на момиче

Появата на Дженифър Анистън, която неотдавна навърши петдесет, удивява и кара милиони хора да се замислят. Как актрисата съумява да наподобява толкоз добре? Каква е нейната загадка? Звездата отговори на тези въпроси в изявление.
Актрисата съобщи, че стартира да се концентрира върху себе си при започване на професионалната си кариера. Един фамозен сътрудник няма да й даде роля, тъй като е цялостна. Дженифър не го възприела съществено. „ Въпреки това взех решение да преразгледам диетата си. “ Тя счита, че в точния момент е схванала, че менюто й е направено погрешно. Днес актрисата приканва хората да обичат телата си за това, което са, а не да преследват общоприетите стандарти. Според Дженифър Анистън, това ще ви накара да се почувствате щастливи и уверени.

Променете всекидневието си
Актрисата практикува няколко типа физическа интензивност. Три пъти седмично Дженифър Анистън практикува йога. Още три дни в седмицата звездата отделя време и за фитнес.
Особено внимание тя обръща на кардиото. Според дамата то оказва помощ за „ презареждане ” на тялото.

Здравословна храна
Актрисата стартира деня си с чаша гореща вода с лимон. После пие кафе с мляко и стевия. За закуска, Дженифър избира протеинов шейк с „ банани, череши, къпини, зелен прахуляк, колагенов пептид, малко количество какао на прахуляк, шоколадова стевия и шоколадово бадемово мляко “.
Друга храна подобаваща за старт на деня може да е вареното яйце, а за обяд избира риба звук с краставица и салата от леща, овкусени със зехтин. В следобедните часове актрисата може да си разреши парче сирене или чорба.

Дженифър също сподели, че има специфични дни, в които си разрешава да яде нещо нездравословно.
Времето не стои неподвижно. И тялото ни се трансформира. Актрисата е наясно, че това, което преди е било употребявано за поддържане на формата, с течение на времето може да загуби смисъла си за тялото, написа zdrave.to. Това значи, че би трябвало да се адаптирате към изменящите се условия и да търсите нови способи и способи.

Пийте повече вода
Дженифър поучава да се пие допустимо най-вече вода. Според актрисата, тя е доста значима за тялото. Друг фактор, който въздейства позитивно на човек и поддържа здравето, Дженифър счита, че е здравословният сън.

Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР