Повторението е майка на знанието, но не и в очите

...
Повторението е майка на знанието, но не и в очите
Коментари Харесай

Намериха пробойна в „Капките“! Огромна грешка на Халваджиян гони зрителите

Повторението е майка на знанието, само че не и в очите на феновете. Хитовото шоу за фалшификати „ Като две капки вода „, което по традиция обира точките в тв ефира, май стартира да се изтърква, написа Марица. Масово съгласно почитатели на предаването форматът се нуждае от ободряване. Сезонът като цяло се обрисува много слаб, разясняват феновете.
Тази година Магърдич не се е охарчил доста и си проличава, възмущават се в нета. Лошо подбраните песни – скучни, безлични и към този момент поомръзнали, са част от казуса.
Бутонът на шанса е време да смени много от песните на динозаврите в българската сцена . От международната сцена има доста положителни дуетни песни на мега звезди, които да вземем за пример Ралица и Димо да имитират (Тина Търнър и Ерос Рамацоти) и доста други, разсъждават почитателите.
„ Много одобрявам предаването! Но, има толкоз доста прелестни песни и артисти, плодородни и за реплика, и за шоу…Не знам кой прави селекцията за Бутона и на какъв принцип, само че несъмнено може и по-добре… “, обобщава зрителка.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР