Поводът за това необичайно лично интервю били спекулациите в жълтите

...
Поводът за това необичайно лично интервю били спекулациите в жълтите
Коментари Харесай

Слави Трифонов проговори за здравословното си състояние

Поводът за това извънредно персонално изявление били спекулациите в жълтите медии

Лидерът на Има Такъв Народ и шоумен Слави Трифонов повдигна завесата към здравословното си положение, което е мотив за клюки и разискване от доста време насам. Това той направи в новата си рубриката " Нещо персонално " по телевизия7/8, която започва, откакто партията му не съумя да влезе в новия 48-и парламент, отбеляза .

Поводът за това извънредно персонално изявление били спекулациите в жълтите медии и непрекъснатите питания към екипа на Трифонов колко е болен той и правилно ли е, че след всяко изявление го чакат лекари и го наливат със системи 6 часа.

С очевидно голямо нежелание Слави призна, че " пъклен ме боли кръста, защото си счупих крайници преди повече от 10 години ".

" Смених си ставата. Беше ми закована с 4 пирона, доктор Тихчев ме оперира, само че в резултат на това кракът ми окъся с 3 сантиметра ", заяви Трифонов и добави: " Въпреки положителната интервенция болката остана и не преставам да заедно съм с патерица. Това е ситуацията ".

Трифонов сподели, че има възприятието, че някои хора ще се радват, в случай че почине. " Аз съм умирал хиляди пъти съгласно жълтите вестници и уеб сайтове. Имам възприятието, че изпитват наслаждение и в случай че пукна, ще се радват... До такава степен има някаква злост у някои хора към мене, че ще е готино в случай че пукна. Което е малко необичайно, нали... Аз не мисля, че чак пък толкоз съм им направил, че съм опростачил нацията, че съм направил едно или друго, което тях дотам ги е засегнало, че най-добре да пукна... Да не забравяме, че някогашният министър-председател сподели, че съм мафиот. А мафиотите се оправят с тия, които ги нервират, по един доста специфичен метод ", приключи с иронична усмивка тази част от интервюто Слави Трифонов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР