Повишаване на клиентите чрез и как да овладеете SEO възможностите,

...
Повишаване на клиентите чрез и как да овладеете SEO възможностите,
Коментари Харесай

10 стъпки за повишаване на клиентите и продажбите

Повишаване на клиентите посредством и по какъв начин да овладеете SEO опциите, с цел да може това да ви обезпечи повече клиенти и по-добри доходи?
Потребителите, които са посетили уеб страницата ви по поръчки за търсене с думите " купи ", " цена " и така нататък, в действителност са доста таргетирани и мечтани клиенти. Следователно, статистически, точно SEO е водачът в привличането на трафик към огромни уеб сайтове, изключително когато става дума за електронна търговия.

10 стъпки за повишение на клиентите посредством оптимизация на вашия уеб страница
-->
1. Стартирайте оптимизацията за търсачки (SEO) още на стадий разработка на уеб страницата.

Една от най-честите неточности в интернет бизнеса е, че популяризирането на даден уебсайт в търсачките стартира едвам откакто е бил основан. Защото в следствие цялата работа по оптимизацията лишава минимум 2-3 месеца.

2. Определете кои категории от вашия уеб страница да бъдат с приоритет по усъвършенстването.

Тези поръчки се следят в търсенето, за което се изразходват повече запаси, да вземем за пример създаване на връзки към съответни страници,, издание на публикации и така нататък

3. Адаптиране на уеб страницата за мобилни устройства.

Според данните, които непрестанно и прогресивно нарастват - в международен мащаб популацията си служи с мобилните си апарати за търсене на артикул или услуга в интернет. Ако вашият уеб страница не е усъвършенстван в това отношение, тогава това би трябвало да ви бъде главен приоритет. Струва си инвестицията.

4. Идентифицирайте и проучете вашите съперници.

Самата концепция на оптимизацията на уеб страницата за търсачки (SEO) е да заобиколите всички ваши съперници и да, които са ваши евентуални клиенти.

5. Подобряване на комерсиалните фактори за класиране.

Ако вашият уебсайт дава опция за продажба на артикули или услуги, тогава би трябвало да извършите по този начин, че щом посетителят влезе, да се довери, че е на вярното място. Търсачките правят оценка доверието на купувачите в даден уеб запас и грижата на притежателя на уеб страницата за клиентите.

6. Анализирайте държанието на потребителите на уеб страницата ви.

Поведенческите фактори играят значима роля в популяризирането на уеб страницата - характерности на потребителското държание, които търсачките интерпретират като индикатори за удовлетвореността на посетителите от уеб страницата (дали посетителят е получил отговор на въпроса си и е бил удовлетворен от престоя в него).

Много е значимо непрекъснато да наблюдавате тези индикатори и в случай че те стартират да спадат, вземете навременни ограничения за тяхното възстановяване.

7. Използвайте LSI Copywriting.

Резултатът от еволюцията на търсачките е повишение на условията към текстовете в уеб страницата. Сега ботовете, които обхождат уеб страниците правят оценка наличието, както във връзка с основни думи, по този начин и във връзка с неговата семантична стойност и полза.

8. Стремете се към ТОП 3 SERP.

Ако вашият уебсайт към този момент е в ТОП 10, тогава не би трябвало да спирате дотук. Винаги би трябвало да си поставите цел - да влезете в ТОП 3 и още по-добре - в ТОП 1.

9. Следвайте SEO трендовете.

Алгоритмите за търсене непрестанно се актуализират, условията към наличието на уеб страницата са все по-променливи, ролята на избрани фактори за класиране понижава или нараства. Трябва да сте подготвени за тези условия.

10. Преобразувайте посетителите във ваши клиенти.

Конверсията на уеб страницата е % от броя гости, които са направили целево деяние. Важно е да знаете, че високият трафик на уеб страницата не е поръчител за високи продажби. Посетителите са просто евентуални клиенти, които към момента не са изпълнили целевото деяние.

Когато, не можете да мерите успеваемостта на работата единствено с трафика, този метод е неверен.

Въз основа на горепосочените стъпки, можем да стигнем до заключението, че положителната оптимизация на уеб страницата за търсачките (SEO) е главен фактор в привличането на трафик, т.е. повишение на посетителите, които автоматизирано се трансформират във ваши евентуални клиенти, изключително когато става дума за електронна търговия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР