Поведението на водач със сив Мерцедес възмути столичанин. Той сподели

...
Поведението на водач със сив Мерцедес възмути столичанин. Той сподели
Коментари Харесай

Шофьор възмути друг: После защо мачкали хора по кръстовища и спирки СНИМКИ

Поведението на лидер със сив " Мерцедес " възмути столичанин. Той показа фрагменти, запечатали придвижването на машината в мрежата.

На тях се вижда по какъв начин автомобила изпреварва аления сигнал на светофари и продължава придвижването си макар забранителната забрната. В анонимна обява в мрежата се популяризират две обстановки. На една от тях колата пропуща пешеходци, пресичащи на зелено. Но след това продължава пътя си - други водачи остават да изчака на аления сигнал.

На различен светофар лидерът още веднъж избързва. Това се вижда в споделено видео. Машината изчаква на аленото, само че преди да светне жълто потегля.

" Показва на зрелостниците в колата по какъв начин се кара. После за какво мачкали хора по кръстовища и спирки. Ето за какво - тъй като по този начин ги учат ", гласи пояснението от анонимния жител, който споделя за случката.

През вчерашния  ден бяха баловете на зрелостници от цялата страна. Празникът бе почернен от серия от тежки произшествия, които лишиха животи, а в тях бяха ранени доста жители.

Шофирайте деликатно!





 

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР