Поведението на Румен Радев се превръща в проблем за цялата

...
Поведението на Румен Радев се превръща в проблем за цялата
Коментари Харесай

Андреева: За малко от Шипка Радев пак не вдигна юмрука! Цели се единствено саботаж на държавата

Поведението на Румен Радев се трансформира в проблем за цялата страна. Той не приказва на нацията, а на електорат – характерна група, която го поддържа. Мнението изрази политологът Цветанка Андреева пред Нова нюз.
„ Докато се прави на политик, удря по имиджа на институцията, която съставлява и я обезсмисля. Президентът не може и не желае да свика КСНС, това значи институционална съсипия. Прави усещане и рецидив на политическото му държание. Той оспорва всяка една законно определена власт. Започна политическата си кариера с борба против ГЕРБ и с вдигнат пестник. И в този момент гледаме епизод 2. За малко от Шипка отново не подвигна юмрука. Той разрушава системата, подчинявайки я на персоналния си интерес. Защо сме длъжни като нация да устояваме Радев, с цел да прокарва персонални политически упоритости? “, попита тя.
По думите ѝ има друго говорене в институционален проект – от една страна е президентството, което се явява не просто като съпротива, а като критик за геополитическата ни позиция.
„ Румен Радев и представителите му са инкубатори на неприятни вести и на внушения, че убийството на Алексей Петров е политическо и че бил проектант на кабинета. Всичко това е целеустремено и доста добре премислено от президента и от стратезите му. Цели се само бойкот на страната, в което Румен Радев от дълго време е подозиран и опит страната ни да не бъде призната в Шенген и в еврозоната. Нямаме синхрон “, съобщи още Цветанка Андреева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР