Поведението на полицаите от вашето разследване за мен е пряко

...
Поведението на полицаите от вашето разследване за мен е пряко
Коментари Харесай

Как катаджии влизат в ролята на миризливи памперси

„ Поведението на служителите на реда от вашето следствие за мен е директно нарушаване на Етичния кодекс на чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Такъв вид държание уронва престижа на Министерство на вътрешните работи, само че това може най-вече да му докара дисциплинарно уволняване “, съобщи пред Нова телевизия някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Калин Георгиев.

„ Въпреки това има разликата сред едно журналистическо следствие и едно действително следствие, което се организира от прокуратурата. Самото снимане с пари, което е направил един от служителите на реда, не би трябвало да бъде закононарушение “, сподели още той.

„ В Министерство на вътрешните работи има едни такива длъжности, които са като памперсите. Трябва да се сменят от време на време, тъй като другояче издават миризма ", сподели още Калин Георгиев.

„ Надявам се следствието да потвърди, в случай че има закононарушение, само че това са доста комплицирани процеси. Данчо Катаджията и другият служители на реда също имат своите права. Те имат право да се защитят “, сподели Георгиев.

„ Престъпленията, които би могла да потвърди " Вътрешна сигурност " са търговия с въздействие или корист с власт. От позиция на морала и на етиката, там има към този момент различен документ, който за мен би трябвало към този момент да бъде прибавен ", уточни той.

И добави: „ Не желая да разпределям оценки и присъди от тв приемника, само че това е брутално и безобразно ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР