Повечето от нас помнят момента, в който всички започнаха да

...
Повечето от нас помнят момента, в който всички започнаха да
Коментари Харесай

Какъв съпруг е Джъстин Бийбър? Певецът за трудностите в брака

Повечето от нас помнят момента, в който всички започнаха да приказват за детето знамение Джъстин Бийбър. Тогава той беше просто един младеж със странна прическа. Но това беше в действителност от дълго време, а той към този момент е фамилен мъж.

Виж още: Съпругата Алекс Петканова: Какъв е фамилният живот? Трудно ли се гледа бебе?

25-годишният артист и брачната половинка му, 23-годишната Хейли Болдуин, подвигнаха две сватби, надлежно през 2018 година и 2019 година и на инат на всички догатки двамата са щастливи, влюбени и съвсем образец за обикновено семейство. Но какво е да си омъжена за Джъстин Бийбър?

Виж още: Ашли Греъм - намерено за интимния си живот! Каква е тайната на връзката й?

Всъщност разказът е на артиста, който беше запитан от почитатели по време на бутиков концерт в Лондон, по какъв начин е фамилният живот.

Виж още: Цената на особеното мнение: Асен Блатечки си навлече куп рецензии поради коментар на Оскарите

" Можете да си визиите какво вършим всеки ден. Понякога е много шантаво в действителност. Обичаме да гледаме филми - Netflix and chill. Като повече акцентираме на втората част ", съобщи той пред почитатели. Ако някой към момента не знае какво значи Netflix and chill, ще ви напомним времето, в което канихме гаджетата си да гледаме филми и гледахме единствено първите 10-15 минути от кино лентата. 

Виж още: Предизвикателството на Дженифър Лопез: 10 дни без въглехидрати и захар

" Казвам ви... да си женен е ужасно! Но не ме разбирайте неправилно, бракът не е елементарно нещо! Доста постоянно би трябвало да се доказваш. Ако беше елементарно нещо, всеки щеше да се дами ", разяснява още артистът.  " Всеки ден би трябвало да обичаш индивида и да бъдеш благ с него. А това не е лесна работа всеки ден. "

Певецът признава, че работата му оказва въздействие върху връзката му, само че обича в действителност мощно " прелестната дама ", за която се е оженил.

Източник thumbnail: Getty Images/Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР