Повечето медии останаха глухи“ и слепи“ за многохилядния протест в

...
Повечето медии останаха глухи“ и слепи“ за многохилядния протест в
Коментари Харесай

Повечето медии останаха „глухи“ и „слепи“ за многохилядния протест

Повечето медии останаха „ глухи “ и „ слепи “ за многохилядния митинг в столицата против ръководството на страната. Това откри Фрог нюз.
На уеб страниците на малките екрани или няма нито дума за събитието или пък е отразено неенергично, като е наблегнато на това, че има скупчване на служители на реда в центъра на София. Информационни организации, близки до властта също са последвали този образец, като са пуснали фотоси от началото на митинга, когато към момента не са се събрали доста хора. Сайтовете, които се смятат за близки до модела КОЙ пък непосредствено нападат партия „ Възраждане “ и нейния водач Костадин Костадинов, без значение, че на митинга има доста хора, които не са негови последователи, само че желаят да изразят неодобрение против ръководството на Бойко Борисов.

Медии, които другояче се смятат за справедливи, също изненадаха читателите си, тъй като написаха, че единствено стотина души са се събрали пред националното заседание, което се опровергава ясно от клиповете, пуснати във Facebook. Крайно жълтите медии пък напълно предстоящо започнаха да пуска дописки, в които изясняват какви престъпни видове и напомпани батки са се появили. Те несъмнено не икономисват и хвалебствия на управлението на Министерство на вътрешните работи, които провокират нескрита подигравка. Такова заглавие е да вземем за пример: „ Главният секретар координира залавянето на кримитипове “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР