Повечето мъже решават да предложат брак на половинката си, когато

...
Повечето мъже решават да предложат брак на половинката си, когато
Коментари Харесай

Ето защо той иска да се ожени за вас според зодията ви

Повечето мъже вземат решение да предложат брак на половинката си, когато са в действителност сигурни, че това е дамата за тях. Да изрекат: “Ще се омъжиш ли за мен? ”, значи, че в нея са видели индивида, с който желаят да основат семейство. Всъщност зодията ви също може да има роля при избора му.

Овен

Вие го разтърсихте от комфортната му, само че необикновено монотонна рутина, предизвикахте го да пораства и му напомнихте какъв брой трогателен е животът, освен в огромните моменти на пътешестване по света, само че и в ежедневните, елементарни мигове. С вас той вижда живот, който в никакъв случай няма да бъде отегчителен и връзка, в която двамата в никакъв случай няма да спрете да изследвате и да учите дружно.

Телец

Защото с вас той се усеща вкъщи. Вие го научихте на смисъла на лоялността, на фамилията и другарството и на разпространяването на топлината. Той в никакъв случай не се е чувствал по-безопасно, в сравнение с в този момент, тъй като знае, че сте човек, който постоянно ще извади положителното в него.

Близнаци

Защото сте вдъхнала живот в неговия доста застоял, уединен и неопределен свят. Животът преди вас е бил несклоняем и повтарящ се, изпълнен с нулев риск. Той желае да се ожени за вас, тъй като му носите сила и раздвижване, което той не е чувствал отдавна. Знае, че един живот с вас би означавал живот на поредни провокации и многообразие.

Рак

Защото сте му напомнила (или учила) по какъв начин да бъде уязвим. Той постоянно се е опитвал да сътвори здрава преграда към себе си, до момента в който не дойдохте вие и не разрушихте защитните бариери с топлината и откритостта си. Той знае, че животът с вас значи живот, в който се учи да се усеща по-комфортно със себе си и личните си страсти, и не желае нищо повече от това да живее с вас в светлина, безтегловност и благополучие.

Лъв

Защото го карате да се усеща по-вдъхновен, подкрепян и възбуден от всеки различен сътрудник, който в миналото е имал. Вие му напомнихте за значимостта на творчеството и самоусъвършенстването, че единствено тъй като той може да бъде предан на избрана кариера, не значи, че би трябвало да спре да се учи. Вашата пристрастеност и възторг към живота го въодушевяват всеки ден и той желае да бъде с вас, тъй като желае сътрудник, който в никакъв случай не му разрешава да спре да се усеща разчувствуван от това къде е и къде може да отиде.

Дева

Разговорите, които има с вас, го научават и го карат да се усеща по-малко самичък, вашето наличие му носи чувство за комфорт и принадлежност и наклонността ви да обръщате внимание на всички дребни детайлности в света е нещо, което в никакъв случай не е виждал в никого. Той знае, че един живот с вас значи живот, който се концентрира върху търпението, достоверността и същинската връзка. Затова той желае единствено и само вас.

Везни

Защото сте донесли в живота му чувство за лекост и развлечение, до момента в който го карахте да се усеща признат за това, което е. Той обича какъв брой приветлива, топла и приобщаваща сте към всеки, който срещате, и какъв брой наслада намирате от вашите взаимоотношения с другите. Вие му напомнихте какъв брой значимо е да бъде предан и благонадежден другар и той има вяра, че един живот с вас ще бъде живот, в който дружно ще дадете приоритет на фамилията, другарството и принадлежността.

Скорпион

Защото той е въодушевен и в благоговение от вашия фокус, вашата непримиримост и предпочитание да получите нещата, които ви интересуват. Той желае да прекара остатъка от живота си с вас, тъй като знае, че в никакъв случай няма да се задоволите с малко.

Стрелец

Защото той обича какъв брой предпочитано е за вас да давате наслада, благополучие, помощ и достоверност на личния си живот. Той е толкоз въодушевен от обстоятелството, че сте светли и дълбоки, почтени и занимателни, свободен дух и благонадежден човек. Той знае, че в случай че се омъжите за него, той ще има до себе си човек, който в никакъв случай не стопира да намира наслада в ежедневните обстановки и дава приоритет на смисъла на същинската връзка и приемане на другите.

Козирог

Защото той обича да усеща, че всеки ден открива нова ваша страна. Той се влюби в упоритостта ви, в увереността ви и в решителността ви. Но от този момент той открива още едно необикновено нещо за вас – че имате глупава страна, че сте отдадена да вършите верните неща, че сте безпределно търпелива и разбрана. Той желае да бъде с вас, тъй като знае без подозрение, че ще го предизвикате да бъде най-хубавата версия на себе си всеки ден от живота си.

Водолей

Преди да влезете в живота му, той е бил доста по-невеж по отношение на нещата, които се случват в света и се е оставил да се разсейва или да се тормози от незначителни дребни неща. Но той знае, че един живот с вас ще го накара да бъде доста по-бдителен и съпричастен човек, който слага своята сила в нещата, които в действителност имат значение.

Риби

Защото му донасяте чувство за мир, съчувствие и примирение, което в никакъв случай не е чувствал на това равнище. Усещането за самообладание, вашето поклонение към простите неща и бездънното ви съчувствие към другите го карат да се усеща като че е намерил своя дом във вас. Той обича това, че времето прекарано с вас го е научило на смисъла на емпатия, състрадание, наличие и в действителност е признателен и щастлив за живота, който имате сега.

Инфо: https://www.iwoman.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР