Повечето крипто ентусиасти са напълно запознати с динамичния и постоянно

...
Повечето крипто ентусиасти са напълно запознати с динамичния и постоянно
Коментари Харесай

Крипто тенденции в Twitter тази седмица: Solana , Retik Finance , Shiba Inu

Повечето крипто запалянковци са изцяло осведомени с динамичния и непрекъснато разрастващ се темперамент на пространството на цифровите активи.

В Twitter, известна обществена мрежа, в която могат да се наблюдават крипто полемики и актуализации, постоянно се следят трендовете на разнообразни криптовалути, защото крипто общността се включва в оживени полемики. Тази седмица три криптовалути преобладаваха в криптосферата на Twitter: Solana (SOL), Retik Finance (RETIK) и Shiba Inu (SHIB). Нека се потопим в аргументите, заради които тези криптовалути провокират неспокойствие в крипто пространството.

Защо Solana е трендинг?

Solana, блокчейн план, който притегли доста внимание, предлага решения за децентрализирано финансиране (DeFi), като употребява блокчейн технологията. Официално стартирана през март 2020 година от фондация Solana, мрежата бързо стана известна с бързите си скорости на транзакциите и наличните си разноски. Неотдавна Solana Labs разгласи идното стартиране на новия си смарт телефон – Saga “Chapter 2 ”. Този смарт телефон резервира мощния си фокус върху крипто екосистемата, като в същото време предлага по-достъпна опция на истинския смарт телефон Solana Saga. Оригиналният смарт телефон Solana Saga реализира незабравим триумф с помощта на повишението на цената на безплатните токени, предоставени на притежателите му. Новата версия “Chapter 2 ” обаче има за цел да даде сходни съществени функционалности на по-ниска цена. Цената от $450 за предварителни поръчки го прави по-достъпен вид спрямо първичното устройство от висок клас, което беше пуснато през април 2023 година Въпреки че Solana Labs към момента не е разкрила хардуерните спецификации на втория телефон Saga, той е предопределен да обслужва крипто общността. Телефонът включва лично решение за портфейл със постоянни функционалности за сигурност и достъп до децентрализирани приложения (dApps), построени върху блокчейна на Solana. Предварителните поръчки са налични за стеснен интервал от време, като за ранните консуматори предварителните поръчки се броят за невъзвръщаем депозит.

Защо Retik Finance е трендинг?

Retik Finance, относително нов участник в света на децентрализираните финанси (DeFi), набира забележителна известност. Стартирана при започване на декември 2023 година, Retik Finance бързо притегли вниманието и надвиши $11 милиона в своя стадий 6 на предварителна продажба. На цена от $0.08 този DeFi токен притегли както опитни, по този начин и нови крипто вложители, които виждат в него капацитет за обезпечаване на 15% облага при прекосяването му към идващия стадий на предварителна продажба. Една от аргументите, заради които Retik Finance е трендинг в Twitter, е неотдавнашният му триумф при прекосяването на одита на Certik – забележителен стадий, който прибавя доверие към плана. Освен това Retik Finance се появи в известни платформи за следене на криптовалути като CoinMarketCap и CoinGecko, което в допълнение удостоверява наличието ѝ на крипто пазара. Това, което притегля вниманието на общността в Twitter, е освен впечатляващото набиране на средства от Retik Finance, само че и неговите функционалности и оферти. За разлика от доста меме монети, Retik Finance се отличава с това, че предлага повсеместен набор от финансови услуги. Тези услуги включват разпределяне на заеми, децентрализирани тържища (DEX) и “yield-farming ”, като нареждат RETIK като повсеместен актив с действителна функционалност. Към сегашния миг Retik Finance е в средата на своята предварителна продажба и вложителите са нетърпеливи да вземат участие, преди да премине към идващия стадий на предварителна продажба, където чакат спомагателен капацитет за облага.

Защо Shiba Inu е трендинг?

Shiba Inu (SHIB), известна меме криптовалута, неотдавна още веднъж попадна в центъра на вниманието заради дейностите на Етериум кит, разпознат с адреса на портфейла “0xfb2 ”. След интервал на мъртвило този мистериозен вложител още веднъж навлезе на крипто пазара със забележителна инвестиция в SHIB. Само за 24 часа Етериум китът закупи зашеметяващите 606.36 милиарда токена SHIB, което се равнява на забележителна инвестиция от $5.80 милиона. Този неочакван скок в интензивността на покупките изстреля кита на върха в листата на купувачите на токени SHIB за посочения интервал. В портфолиото от криптовалути на Етериум кита в този момент се намират 733.21 милиарда SHIB токена, оценени на $6.97 милиона.

Забележително е, че SHIB се трансформира във втория по величина дял в портфейла, отстъпвайки единствено на Етериум. Посвещаването на този Етериум кит на SHIB датира отпреди две години, когато в началото закупи близо 200 милиарда токена. Това възобновление на притежанията на SHIB провокира забележителен звук измежду запалянковците и търговците на SHIB, предизвиквайки полемики в крипто общността.

В резюме, крипто общността в Twitter беше разчувствана от полемиките към Solana, Retik Finance и Shiba Inu. Тези криптовалути привлякоха вниманието по разнообразни аргументи, в това число стартирането на пазара на нов смарт телефон Solana, впечатляващия триумф на предварителната продажба на Retik Finance и одита на Certik, както и възраждането на SHIB заради забележителна инвестиция от страна на Етериум кит. Тъй като крипто пространството продължава да се развива, тези криптовалути сигурно си заслужава да бъдат следени както от трейдърите, по този начин и от запалянковците.

Кликнете тук, с цел да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация по отношение на Retik Finance (RETIK):
Уебсайт: https://retik.com
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР