Повечето френски гласоподаватели не вярват, че президентът Еманюел Макрон ще

...
Повечето френски гласоподаватели не вярват, че президентът Еманюел Макрон ще
Коментари Харесай

Повечето французи не вярват на Макрон

Повечето френски гласоподаватели не имат вяра, че президентът Еманюел Макрон ще поведе страната в вярната посока и известността му е траяла да спада в интервала от средата на юли доникъде на този месец, съобщи Ройтерс, цитирайки изследване на " Харис интерактив ".

Вижте по какъв начин Макрон дефинира трудовите закони на Европейски Съюз

39-годишният френски водач се готви да разгласи значими промени на трудовото законодателство по-късно тази седмица, отбелязва Ройтерс. Те се считат за предвестител на по-широката му стратегия за промени.

Източна Европа обърка сметките на Макрон

Загубата на известност след изборите обаче повдига въпроса какъв брой цялостно и какъв брой бързо той ще успее да извърши политическата си стратегия.
 Еманюел Макрон БГНЕС, списък

Първите 100 дни на Еманюел Макрон като президент

Проучването на " Харис интерактив " демонстрира, че единствено 46 на 100 от французите имат вяра на водачеството на Макрон, което се равнява на спад от пет пункта по отношение на предходния месец, и от 13 пункта по отношение на известността му през юни. От десетилетия не е имало френски водач, чиято известност да е по-ниска след първите му 100 дни на поста, отбелязва Ройтерс.

Повечето французи - недоволни от президента Еманюел Макрон

Първите оповестени политики, в това число смяна на налог върху благосъстоянието и понижаване на помощите за жилища, оставиха мнозина гласоподаватели с чувството, че политиките на Макрон фаворизират богатите, отбелязва Жан-Даниел Леви, началник на отдела по политики и публично мнение в " Харис интерактив ".
 БГНЕС, списък
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР