Повече от половината маски в Маскираният певец са свалени, а

...
Повече от половината маски в Маскираният певец са свалени, а
Коментари Харесай

Кой печели Маскираният певец 3

Повече от половината маски в " Маскираният артист " са свалени, а за победа останаха да се борят най-хубавите. Хора от кухнята на шоуто разкриха пред наш кореспондент, че спечелилият в шоуто към този момент се знае. 

Продуцентите към този момент са сложили картите на масата и знаят коя маска след коя отпада. Вече са си избрали и любимец за продобиване на формата. Твърди се, че победител в " Маскираният артист " ще бъде " Самураят ", за чиято маска се крие Алекс Георгиев от " Гласът на България ". До този моемнт никой от панелистите не е показал неговото име. 

Вероятно не са го разпознали, защото не е толкоз известен, само че е прекомерно допустимо и по този начин да им е подредено " от горната страна ". Нашият източник твърди, че присъединяване на Алекс във формата на Маги Халваджиян не е инцидентно. Човек от клана на известната арменска фамилия е управител на артиста и с помощта на него става един от участниците в третия сезон на занимателното шоу. 

В предаването, с изключение на Самураят, са към момента Носорогът, Гъбарко, Камъкът, Госпожицата. За всички е ясно, че Госпожицата е Сантра, Носорогът - Миро, за Гъбарко има догатки за Михаела Маринова и Крисия Тодорова, а напълно скоро ще ви разкрием и самоличността на Камъкът, която доста ще ви изненада.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР