Повече от година по-късно Крис Нот за първи път коментира

...
Повече от година по-късно Крис Нот за първи път коментира
Коментари Харесай

Крис Нот проговори за обвиненията в сексуално насилие

Повече от година по-късно Крис Нот за първи път разяснява многочислените обвинявания в полово посягане, отправени към него. 

В първото си изявление след обвиняванията от декември 2021 година 68-годишната звездна на " Сексът и градът ", който познаваме като Тузаря, твърди, че единственото му провинение е изневярата. Пред Нот отхвърля останалите обвинявания и дефинира обвиняванията " изцяло нелепи " и " учредени на безусловно никакви обстоятелства ". 

" Изневерих на брачната половинка си, а това е извънредно за нея и не наподобява доста добре ", твърди той  пред USA Today. " Но това не е закононарушение. "  

Нот изяснява, че въпреки половите контакти да са били по взаимно единодушие, изневярата му е била неточност.

" Оправдаваш себе си, както правят доста мъже: това е просто дребна забежка и е занимателно ", споделя Нот. " Не нараняваш никого. Никой няма да разбере за това, нали разбирате, а сексът е просто развлечение. И в това време доста хора желаят да вършат секс с вас. Това е като: " Е, няма да имам този късмет още веднъж ".   

" Няма да заставам и просто да кажа, че всичко е завършило ", споделя по отношение на обвиняванията артистът.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Decider.com (@deciderdotcom)

Преди две години няколко дами насочиха обвинявания в полово посягане против артиста след премиерата на продължението на " Сексът и градът " по HBO Max -  " И просто ей по този начин ".  Последствията за артиста се оказаха изключително тежки - беше анулирана договорка за 12 милиона $ (за закупуване на марката текила на Нот), реклама с негова присъединяване бе свалена от ефир и за похлупак артистът беше уволнен от ролята, която играеше във втория сезон на " Закрилникът ".

След обвиняванията звездите от сериала - Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън - разгласиха взаимно изказване в поддръжка на дамите.   " Дълбоко сме натъжени да чуем обвиняванията против Крис Нот ", се споделя в него. " Подкрепяме дамите, които се разкриха и споделиха мъчителните си прекарвания. Знаем, че това би трябвало да е доста мъчно и ги поздравяваме за това. "

 

pic.twitter.com/YNLgSY5JWv
— Kristin Davis (@KristinDavis) December 21, 2021
 

Сега обаче той е лице на Samuelsohn - компания за поръчкови костюми, която започва акция за повишение на осведомеността по отношение на психологичното здраве на мъжете. За присъединяване си в нея той няма да получи пари, а облекла. Samuelsohn е дала обещание да направи дарения за психологичното здраве на мъжете. По данни на Mental Health America повече от 6 милиона мъже в Съединени американски щати страдат от меланхолия. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial)

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР