Повече от 500 левскари се включиха в кампанията Аз съм

...
Повече от 500 левскари се включиха в кампанията Аз съм
Коментари Харесай

Стотици се включиха в Аз съм Левски в Троян и Плевен

Повече от 500 левскари се включиха в акцията „ Аз съм „ Левски “ по време на първото пътешестване на мобилния магазин на „ сините “ отвън София. Привържениците от Троян и Плевен имаха опцията да се срещнат със притежателя Наско Сираков и персонално да се срещнат с методите да се трансфорат в публични членове на обичания клуб.

Кампанията „ Аз съм „ Левски “ и мобилният магазин на „ сините “ посети първо град Троян, като феншопът бе ситуиран в градинката пред културно-информационния център от 10:00 до 13:00 часа. На място искащите се снабдиха с членска карта и разнообразни продукти.

След срещата с почитателите в Троян притежателят Наско Сираков и моболният магазин се насочиха към град Плевен, където в продължение на няколко часа се срещнаха с последователи пред спортно-информационния център.

Положителните страсти от срещите със „ синята “ аудитория не престават и на следващия ден, когато „ сините “ гостуват на „ Партизан “ (Червен бряг) за Купата на България. Преди дуела феншопът ще бъде ситуиран сред 10:00 и 12:00 часа пред читалище „ Никола Вапцаров “, а от 12:00 ч. до края на дуела ще е разполагаем на почитателите пред Градския стадион.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР