Повече от 40 лиценза са издадени през 2018 г., за

...
Повече от 40 лиценза са издадени през 2018 г., за
Коментари Харесай

Регулаторът на холандските пазари издава 40 нови лиценза

Повече от 40 лиценза са издадени през 2018 година, с цел да се забележителна част от Лондон в Амстердам заради отдръпването на Англия от Европейския съюз, съобщи холандският регулатор на финансовите пазари (AFM), съобщи "Ройтерс''.

В годишния си отчет за 2018 година AFM съобщи, че са извършени полемики със 150 компании и се чака 30 до 40% от европейския пазар на акции и облигации да се реалокира в Холандия поради Брексит.

По време на незабавните договаряния в Брюксел европейските водачи се съгласиха да оставят на Англия още шест месеца, с цел да се приготвят за отдръпването си от 27-членния блок.

Десетки търговски сдружения бяха измежду тези, които аплайваха за лицензи, оповестява организацията, което докара до непрекъснато пренасяне от Лондон.

AFM не уточни страните, които са получили лицензи.

''Брексит оказва огромно въздействие върху финансовите пазари през 2018 година и ролята на регулатора на финансовите пазари (AFM) “, се споделя в изказване. "Организацията и ИКТ инфраструктурата са готови за до 14 пъти по-голям размер на търговия. "
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР