Повече от 350 специалисти ще се включат в Международната конференция

...
Повече от 350 специалисти ще се включат в Международната конференция
Коментари Харесай

Лиляна Павлова събира 350 дигитални експерти

Повече от 350 експерти ще се включат в Международната конференция IT Hub Connect 2018 в София идната седмица.

Форумът е под патронажа на министъра на европредседателството ни Лиляна Павлова и е проведен от Американската комерсиална камара в България и Индийско-българската бизнес камара. Министър Павлова ще показа целите, по които страната ни работи в актуалните месеци за цифрова Европа. В първия ден на форума – 26 март ще се дискутират опциите за вложения и нововъведения в България и Европейски Съюз. Пак тогава ще се показват и положителните практики на страната Израел за новите способи за финансиране и създаване на работеща екосистема за нововъведения и стартъпи.

Форумът ще сложи акцент и върху идните регулации в Европейски Съюз, и върху въпросите на киберсигурността. В дебатите ще се включат представители на държавните и локални институции у нас и от Югоизточна Европа, на регулаторните органи, консултанти, юристи, експерти в цифровата стопанска система, от академичната общественост, бизнесмени и притежатели на стартъпи, вложители в дялов и рисков капитал, специалисти.

Припомняме, че единният дигитален пазар, достъпът до нововъведения, връзката сред образованието и условията на бъдещия пазар на труда, са в основата на софтуерното развиване са измежду главните цели на европейското ни председателство.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР