Повече от 300 души в САЩ, сред които и президентът

...
Повече от 300 души в САЩ, сред които и президентът
Коментари Харесай

Плевнелиев разкри световна акция срещу Путин

Повече от 300 души в Съединени американски щати, измежду които и президентът на България (2012-2017 г.) Росен Плевнелиев, желаят съветският президент Владимир Путин и неговата клика да бъдат изправени пред специфичен интернационален арбитражен съд, проведен в името на закононарушение против човечеството и експанзията в Украйна. Това заяви Плевнелиев в изявление за бТВ, уточнявайки, че тази седмица във всички международни медии ще излезе този зов. По думите му в тази група са настоящи и някогашни президенти и министър председатели, нобелови лауреати, международни интелектуалци и интернационалните адвокати.

„ Това е нещо радикално друго от настоящите съдилища за закононарушение против човечеството. Това е специфичен съд по образеца на това, което бе основано след края на Втората международна война против нацистите “, сподели Плевнелиев.

Той съобщи, че е в непрекъснат контакт с президентите Петро Порошенко и Виктор Юшченко.

„ Порошенко сега е с „ Калашников “ и провежда гражданската отбрана на Киев, а Юсченко е в бомбоубежището на Володимир Зеленски и е негов консултант “, описа той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР