Повече от 1000 полета бяха приземени в американския град Атланта

...
Повече от 1000 полета бяха приземени в американския град Атланта
Коментари Харесай

През Него Летят Безброй Българи! Тотален Хаос На Най-Натовареното Летище, Същински Ад Е! Видео От Мястото!

Повече от 1000 полета бяха приземени в американския град Атланта дни преди началото на коледната почивка. Хиляди хора са блокирани на летището.

Часове след спирането на тока управляващите оповестиха, че електричеството е изцяло възобновено на Летище Атланта-Хартсфийлд Интернешънъл.

Електрозахранването прекъсна към 13,00 часа локално време в неделя. Това докара до анулация и пренасочване на вътрешните и интернационалните полети.

Американската самолетна компания Delta, която е с най-голямата база в Атланта, беше най-засегната. До вечерта Delta анулира съвсем 800 полета и други 250 за през днешния ден. Вероятно компанията ще възвърне всички полети до вторник, написа Нюз.бг.

От електроразпределителната компания Georgia Power оповестиха в известие, че пожар е нанесъл съществени вреди на подземно електрическо оборудване, засягайки електрическа подстанция, която обслужва летището. Не е известна повода за пожара.

Летището, което обслужва 104 милиона пасажери на година, е най-натовареното в света. Всекидневно то обслужва приблизително по 275 000 пасажери.Близо 2 500 самолета изхвърчат и кацат всеки ден.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР