Повдигнатото обвинение е за тежко умишлено престъпление, наказуемо с лишаване

...
Повдигнатото обвинение е за тежко умишлено престъпление, наказуемо с лишаване
Коментари Харесай

Мъжът, намушкал полицай в ромското гето в Казанлък, остава в ареста

Повдигнатото обвиняване е за тежко съзнателно закононарушение, наказуемо с отнемане от независимост от двадесет до тридесет години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.
 

В правосъдно съвещание представителят на Окръжна прокуратура – Стара Загора изложи причини, с които удостовери настояването си на обвинения да бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение.
 

Служебният бранител на 20-годишния мъж не възрази против направеното от прокурора искане. Самият обвинен насочи молба да остане в ареста.
 

Окръжен съд – Стара Загора, откакто разиска събраните в хода на следствието и приложени по делото доказателства, откри, че е налице обосновано съмнение, че точно С. М. е направил закононарушението, за което е притеглен към наказателна отговорност. Независимо от събитието, че обвиненият е неосъждан, съгласно съда съществува действителна заплаха той да се укрие или да извърши друго закононарушение – наркозависим е и против него са водят следствия за други осъществени закононарушения.
 

Определението на съда предстои на обжалване с частна тъжба и/или митинг пред Пловдивски апелативен съд в 3- дневен период.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР