Потвърждаване на традиционните и приятелски отношения между и Черна гора,

...
Потвърждаване на традиционните и приятелски отношения между и Черна гора,
Коментари Харесай

Османи: Въпросът за влизане в ЕС не е дали, а как и кога

Потвърждаване на обичайните и другарски връзки сред и Черна гора, изключително в секторите на стопанска система, продан, туризъм, бяха в центъра на днешната среща на външния министър с черногорския му сътрудник Георге Радулович като част от формалното му посещаване в Черна гора.
" Винаги е прелестно да си измежду другари, да посетиш другарска страна, а Северна Македония и са добър образец за това. Считам днешното посещаване в Черна гора за значимо както за нашите двустранни връзки, които също считам за отлични, по този начин и за целия район, който към момента е съкрушен със съществени провокации, изключително за европейското си бъдеще ", сподели Османи.
 Османи: С Гърция имаме три меморандума, с България подчертаваме на Плана за деяние Османи: С Гърция имаме три меморандума, с България подчертаваме на Плана за деяние
Подкрепата от Гърция продължава, съобщи министърът на външните работи на Северна Македония Буяр Османи за МИА след първото си публично...
Освен двустранните връзки, на срещата в Подгорица бяха разисквани и втпросите за съдействието в границите на НАТО, както и към европейската вероятност на двете страни.
" Процесът на разширение на Европейски Съюз, или по-точно казано - сливане на континента в един съюз - няма опция. Що се отнася до участието на страните от Западните Балкани в Европейски Съюз, въпросът не е дали, а по какъв начин и по кое време! ", сподели Османи.
Посещението на министър Османи в Подгорица, съгласно изказване на Министерството на вътрешните работи, продължава с неговите срещи с президента Мило Джуканович, ръководителя на черногорския парламент Алекса Бечич, премиера Здравко Кривокапич и вицепремиера Дритан Абазович.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР