Потресаващо видео как автомобил на НСО притиска други коли и

...
Потресаващо видео как автомобил на НСО притиска други коли и
Коментари Харесай

Гърми скандал! Иван Христанов от ПП е ВИП персоната в колата на НСО, застрашила десетки животи?!

Потресаващо видео по какъв начин автомобил на НСО притиска други коли и изпреварва погрешно в региона на Кресненското дефиле, разбуни духовете в обществените мрежи.

На клипа се вижда по какъв начин колата със специфичен режим на придвижване пробва да изпревари колона от коли, макар че те няма къде да отбият поради тесния сектор и поставените колчета сред двете ленти за придвижване. И това се случва в едно от най-натоварените с трафик и сериозни места в страната.

Източници на ПИК от Националната работа за защита разкриват, че сега се прави вътрешна инспекция кои са служителят на НСО и возеното лице. По тяхна информация от структурите на Националната работа за защита обаче е съвсем несъмнено, че става дума за някогашния зам.-министър на земеделието и сегашен лидер на листата на „ Продължаваме промяната “ в Плевен Иван Христанов.

Същият се движи с охранител и кола на НСО, тъй като твърди, че е заплашван.

Справка в профила на Иван Христанов демонстрира, че на датата, на която е снимано видеото, той е бил на посещаване в Петрич. Клипът е оповестен от жена на име Славето Шингарова в 18:18 часа на 11 септември. Христанов от своя страна е трябвало да бъде в Петрич сред 17:30 и 19:30, където да приказва за земеделие.

Възможно е някогашният зам.-министър да е закъснявал за плануваното мероприятие. Това обаче не му дава правото да заповядва на служителя на НСО да се движи по пътя, създавайки заплаха за живота на близките.

Въпрос на морал е Иван Христанов да разгласи обществено бил ли е той в колата на НСО, която изблъскваше други коли в Кресненското дефиле. Той ли е заповядал на водача да нарушава Закона за придвижване по пътищата? Ще напусне ли листите на „ Промяната “, в случай че е бил във въпросния автомобил?

Все въпроси, на които Иван Христанов дължи отговори.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР