Потребителят Румен Иванов публикува в социалните мрежи красива снимка, придружена

...
Потребителят Румен Иванов публикува в социалните мрежи красива снимка, придружена
Коментари Харесай

Вижте тази уникална снимка и забравете за глупостите с кемтрейлс

Потребителят Румен Иванов разгласява в обществените мрежи красива фотография, съпроводена с много изчераптелно пояснение, което срутва със земята вярващите в " кемтрайлс " - една от нелепите тайни теории, станала прекомерно известно напоследък.

Публикувам тази моя фотография, поради съчетанието от Луната в непосредствен проект и аероплан в лъчите на залеза - това в един кадър. Колкото до " кемтрейлс " - рядко е имало по малоумна доктрина на конспирацията. Малко обстоятелства: самолетите летят на 10-11 км височина.

Там духат много мощни ветрове. Виждали ли сте фрагменти от Еверест, който е с към 3 км по ниско? Какви виелици са там. Самолетите, които летят на изток летят по бързо от противоположния им маршрут на запад поради непрекъснатите западни ветрове, подбудени от въртенето на Земята. Ако един аероплан се опита да разпръсне някакъв аерозол или прахуляк на тази височина, това нещо до 3 дни ще обиколи цялата Земя и най малко ще го има върху територията, където е станало разпръскването.

Ще бъде на всички места по Земята, къде по малко, къде повече. Един водач прелестно ще го знае този факт. Ще пръска ли тогава нещо си, в случай че тази субстанция ще стигне и до неговия дом, до неговите деца и родственици? Също по този начин - в случай че се разпръсква някаква си отрова, тя се натрупва и в хранителната верига - растения - плодове, зеленчуци, животни.

Как един водач, който сее " кемтрейлс " ще се храни по-късно и с какво по тъкмо? Вярващите в кемтрейлс са тъкмо това, което назовават простолюдие. Който е бягал и от часовете по физика няма по какъв начин да знае, че един конденз във въздуха ще наподобява по друг метод поради трите съществени фактора, определящи " точката на оросяване " или мъглата. Това са температура, мокрота и атмосферно налягане. Заради тяхното съчетаване едно с друго си имаме слънчеви дни, имаме си и мъгливи дни. Облаците са тъкмо подобен вид конденз. Следите от самолетите са от кондензиралата влага при изгарянето на самолетното гориво.

Ако два изцяло идентични самолета, само че заредили резервоарите си на разнообразни места летят един до различен, може да оставят разнообразни следи поради особеното гориво и особеното водно наличие. Това е в резюме по въпроса. Благодаря, наслаждавайте се на фотографията и забравете за нелепостите с кемтрейлс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР