Потребителите спестяват от цената на XIAOMI 12 Lite 5G 128GB,

...
Потребителите спестяват от цената на XIAOMI 12 Lite 5G 128GB,
Коментари Харесай

Yettel предлага 4 смарт придобивки с 25% отстъпка срещу старо устройство

Потребителите икономисват от цената на XIAOMI 12 Lite 5G 128GB, NOKIA G60 5G 128GB, HUAWEI Watch GT 3 42mm и MOTOROLA Edge 30 Neo 5G + Smart Clock
Потребителите, които се вълнуват от тематиката за устойчивото развиване, през май могат да дадат своя принос за по-чиста околна среда и да се снабдят с ново смарт устройство на страхотна цена от Yettel. Като част от сполучливата си акция „ Рециклирай и спести “, телекомът предлага 25% отстъпка за моден смарт часовник и три практични смарт телефона, единият от които в комплект с комфортен часовник за спалня, на всеки, който върне остаряло устройство за преработване. До края на месеца по-изгодно могат да бъдат взети HUAWEI Watch GT 3 42mm, XIAOMI 12 Lite 5G 128GB, NOKIA G60 5G 128GB и MOTOROLA Edge 30 Neo 5G в комплект със Smart Clock 2.

Промоцията е в действие с проект Total Unlimited и контракт за 24 месеца както при покупка във физически магазин на Yettel, по този начин и при извършване на покупки в онлайн магазина на оператора. Там отстъпката се получава с прибавяне на промокод RECYCLE25, а остарялото устройство се връща непосредствено на куриера при доставката на новия смарт телефон. Потребителите могат да предадат телефон, таблет или смарт аксесоар без значение дали е работещ или не. Всички върнати апарати се събират и предават за преработване, което оказва директен резултат върху намаляването на електронните боклуци в природата и лимитира въглеродния отпечатък върху околната среда.
-->
С отстъпка от 25% на фокус е XIAOMI 12 Lite 5G 128GB , който се отличава със своята невероятна 108МР съществена камера и 128GB вградена памет. Сред преимуществата му са яркият AMOLED DotDisplay екран с до 120Hz периодичност на освежаване, както и мощният осемядрен процесор Snapdragon 778G, който разрешава спокойна работа с най-актуалните приложения. До края на този месец смарт телефонът може да бъде закупен с отстъпка от 25%, с която постоянната му цена от 569,99 лева пада на 426,99 лева с контракт Total Unlimited 39.99 лева, за 24 месеца и връщане на устройство за преработване. Цената на лизинг пък пада от 28,59 лева на 21,09 лева на месец за 24 месеца.

Сред предложенията на „ Рециклирай и спести “ през май е и NOKIA G60 5G , основан със особено отношение към природата. Той е с тил от 100% и рамка от 60% рециклирана пластмаса и идва в опаковка от рециклирани материали. За да насърчи по-дългото прилагане на телефона, към удължената 3-годишна гаранция от Yettel, производителят поема ангажимент за 3 актуализации на Android OS и 3 години месечни актуализации на сигурността. Nokia G60 5G е първият смарт телефон от G-серията с дългоденствие, емблематично за по-високия клас устройства от X-серията на марката. В композиция с 6,58 ” FHD+ 120Hz екран за супер гладко скролване и 50MP тройна камера с изкуствен интелект, нощен и Dark Vision режим и GoPro Quik App, Nokia G60 5G прави първокласното мобилно преживяване по-достъпно. Този месец екологичният смарт телефон коства с 25% по-малко и вместо за 449,99 лева може да бъде взет за 336,99 лева в брой с Total Unlimited 39.99, контракт за 24 месеца и връщане на остаряло устройство, което Yettel да рециклира. Цената на лизинг пък пада от 22,99 лева на 16,89 лева на месец за 24 месеца.

HUAWEI Watch GT 3 42mm Milanese Strap е един от най-изящните смарт часовници на пазара - с 3D извитото стъкло на екрана, което му придава нежно зарево, напомнящо отражение във вода. Часовникът разполага с голямо многообразие от циферблати, с които всеки консуматор може да го персонализира на своята китка. Има обилие от функционалности, включващи мониторинг на сърдечния темп, SpO2, мониторинг на съня HUAWEI TruSleep 2.0 и напрежението, както и специфичен раздел за женско здраве, а батерията устоя до 7 дни. До края на месеца, връщайки остаряло устройство, потребителите могат да спестят 25% от постоянната му цена и да го сграбчен за 284,99 лева вместо за 379,99 лева Цената му на лизинг поевтинява от 15,99 лева на 11,99 лева на месец за 24 месеца.

MOTOROLA Edge 30 Neo се предлага в комплект с Lenovo Smart Clock 2 . Смартфонът е първото устройство, което се предлага в специфични цветове, определени благодарение на Pantone, международния водач в региона на цветосъздаването. Независимо дали притежателят му ще се спре на Very Peri, Black Onyx или сребристото Ice Palace, всеки дизайн включва алтернатива за персонализиране на телефона посредством консолидиране на цвят в потребителския интерфейс. Смартфонът се задвижва от Snapdragon 695 5G, който поддържа високоскоростна връзка с ниска инертност в мрежата на Yettel. Има стилен 6,28-инчов 120Hz4 pOLED екран, който поддържа 100% от цветовата гама на DCI-P3 с по-ярки и живи цветове, отговарящи на кинематографичните стандарти. За още по-добро потребителско преживяване и развлечение работят и двата огромни стерео високоговорителя с Dolby Atmos функционалност. Смартфонът идва с два усъвършенствани 64MP и 13 MP датчика и с TurboPower 68W зареждане, тъй че хардуерът да е в подготвеност за всеки миг от деня, а предната 32МР камера на устройството е с технология Quad Pixel за зашеметяващи селфита.

От своя страна смарт часовникът за спалня Lenovo Smart Clock 2 е и безжично зарядно. С него може да се зареждат както смарт телефони, по този начин и всички съвместими джаджи като слушалки и друга външна страна. Благодарение на вградения Гугъл Assistant в часовника всеки консуматор може да работи с него посредством ръководство с глас, да подрежда дневника със дилемите си в Calendar, да научава информация, която го интересува посредством Гугъл, както и да ръководи съвместимите умни устройства в своя дом. Часовникът работи с процесор MediaTek MT8167S и има стилен дизайн с кристално явен 4 " сензорен екран. С промокод RECYCLE25 и връщане на остарял уред през май комплектът коства единствено 306,99 лева вместо 409,99 лева в брой с Total Unlimited 39.99 и контракт за 24 месеца. Цената на лизинг пада от 19,99 лева на 14,79 лева месец за 24 месеца.

„ Рециклирай и спести “ е част от ESG тактиката на Yettel, в която са заложени правилата на кръговата стопанска система и сериозният ангажимент на компанията към устойчивото развиване. Една от задачите на телекома е да помогне за намаляването на електронния отапдък, който е най-бързо растящият боклук в света, като до 2028 година събере 127 000 кг. и ги съобщи за преработване за те да не попаднат на сметището.

Повече за цялостните условия на акцията и постигнатото от Yettel в опазването на околната среда можете да научите от.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР