Потребителите със смартфони и други мобилни устройства, работещи под управлението

...
Потребителите със смартфони и други мобилни устройства, работещи под управлението
Коментари Харесай

Единствено съобщение с емотикон може да срине почти всяко Android приложение

Потребителите със смарт телефони и други мобилни устройства, работещи под ръководството на Оценка за съвместимост Android видяха, че в Глобалната мрежа се популяризира известие с емотикон във тип на черен кръг и надпис: „Не докосвай това“.
Разбира се, кликването върху черния кръг е допустимо, само че незабавно след докосването на екрана, приложението става несигурно, срутва се и се постанова рестартиране.



Простичкото на пръв взор известие е формирано от към 2000 невидими признака , подредени по подобен метод, че срутва работата на рендващия текст енджин на Android. Невидимата част на известието е формирано от специфични знаци, които в Уникод се употребяват за указване на посоката на текста. По-точно, дали ще бъде четен отляво надясно или от дясно наляво. Тоест, употребява се функционалността за вярното изписване на иврит и текстовете на арабски език.

Най-устойчиви на това известие се оказаха Chrome и Гугъл Pixel 2. Браузърът е напълно несхватлив към тази неточност – смарт телефоните леко се забавят, само че бързо възвръщат естествената си работа. Най-големи проблеми основават по-старите мобилни устройства. Те не могат да възвръщат работата си по този метод, тотално се срутват и се постанова рестартиране.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР