Потребителите получават до 100 лв. отстъпка при покупка на устройство

...
Потребителите получават до 100 лв. отстъпка при покупка на устройство
Коментари Харесай

A1 и Техномаркет със специално предложение за смарт телевизор и смарт телевизия от ново поколение

Потребителите получават до 100 лева отстъпка при покупка на устройство с проект за безкабелна телевизия от A1
A1 и веригата магазини за електроуреди „ Техномаркет “ стартират продажбата на определена селекция смарт тв приемници с авансово конфигурирано приложение за безкабелна телевизия от A1 и улеснена процедура по подписване на контракт за услугата.

Потребителят може да спести до 100 лева от цената на устройството. Ако той се спре на даден модел, чиновник на A1 ще се свърже с него, с цел да му показа информация за определения проект за безкабелна телевизия от A1 и при единодушие, съветник от „ Техномаркет “ ще спомага с правенето на контракта, тъй че всичко да се случи на едно място. По този метод клиентите ще бъдат оптимално улеснени.

Телевизорите идват с авансово конфигурирано приложение за безкабелна телевизия от A1. То се задейства бързо и елементарно през „ Моят A1 ” и се нуждае само от надеждна интернет връзка – не се постанова идването на техници и не се употребява второ отдалечено.

Плановете за безкабелна телевизия от A1 оферират огромно многообразие съгласно желанията на потребителите, като включват до над 200 канала, десетки от които са HD и 4K. Има и опция за приемане на премиум спортни, кино и шоу стратегии.

И най-хубавият „ интелигентен “ тв приемник се нуждае от качествено наличие, което да гледаме на него. В същото време, филмите, шоу стратегиите и спортните излъчвания заслужават първокласен екран и прекрасен тон. За всички, които търсят най-хубавата композиция, A1 и „ Техномаркет “ имат решение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР