Потребителите на социалните мрежи веднага забелязаха гаф върху корицата на

...
Потребителите на социалните мрежи веднага забелязаха гаф върху корицата на
Коментари Харесай

Списание сложи допълнителен крак на Рийз Уидърспун и трета ръка на Опра

Потребителите на обществените мрежи незабавно видяха гаф върху корицата на новия брой на списание " Венити феър " с редица холивудски звезди, съобщи Асошиейтед прес.

Като резултат от графична обработка на изображението, актрисата Рийз Уидърспун и телевизионната водеща Опра Уинфри бяха с спомагателни крака. Уидърспун получи трети крайник, а Уинфри - трета ръка.

Изданието се извини в Туитър за " грешката " във връзка с Опра и даде обещание, че ще я поправя онлайн. Що се отнася за актрисата от " Големите дребни неистини ", списанието твърди, че третият й крайник в действителност е част от роклята й.

Рийз Уидърспун и Опра Уинфри се пошегуваха с объркването в Туитър. Актрисата написа: " Надявам се към момента да ме приемате за това коя съм аз в действителност ", на което водещата отговори: " Приемам третия ти крайник. Както знам, че ти приемаш третата ми ръка ".

Сп. " Венити феър " махна от корицата си артиста Джеймс Франко по отношение на отправените против него обвинявания в полови похищения. Той беше измежду 13-те звезди, взели участие във фотосесията за новия брой на списанието. Снимките са направени от известната фотографка Ани Лейбовиц.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР