Потребителите на социални мрежи и Телеграм канали обсъждат липсата на

...
Потребителите на социални мрежи и Телеграм канали обсъждат липсата на
Коментари Харесай

Защо Кадиров и Собянин не чуха речта на Путин?

Потребителите на обществени мрежи и " Телеграм " канали разискват неналичието на няколко видни представители на съветските властови кръгове измежду слушателите на обръщението на Владимир Путин към Федералното заседание, оповестява Руската работа на Би Би Си.

По-специално, наблюдаващите обърнаха внимание на обстоятелството, че кметът на Москва Сергей Собянин, ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров, както и командирът на Обединената група сили Валерий Герасимов, неговият заместител Сергей Суровикин и основателят на наемническата група " Вагнер " Евгений Пригожин не бяха в залата.
-->
Каналът в " Телеграм " " Можем да разбираем " прегледа в уеб сайтове за следене, че персоналният аероплан на ръководителя на Чечения е отлетял за Абу Даби. Имаше непотвърдени до момента информации, че Рамзан Кадиров, чието наличие в медийното пространство фрапантно понижа през последните месеци, прекарва огромна част от времето си в ОАЕ.

Присъстващият на срещата сътрудник на RTVI също удостовери, че не е виждал Кадиров и Собянин в залата.

Изданието " Верстка ", базирайки се на собствен източник в кметството на Москва, оповестява, че Собянин не е съумял да пристигна заради заболяване.

Евгений Пригожин неведнъж е подлагал на критика обществено съветското военно командване, а Кадиров също го е подкрепял в това. Ръководителят на групата Вагнер разкритикува съветското министерство на защитата за неналичието на снаряди и оръжия, за тактически неточности на бойното поле и за това, че министерството на защитата си приписва заслугите за триумфа на неговите наемници.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР