Потребителите на интерактивна телевизия от Виваком ги очаква по-завладяващо изживяване(снимка:

...
Потребителите на интерактивна телевизия от Виваком ги очаква по-завладяващо изживяване(снимка:
Коментари Харесай

Виваком пусна 4K съдържание за IPTV абонатите


Потребителите на интерактивна телевизия от Виваком ги чака по-завладяващо преживяване
(снимка: CC0 Public Domain)

Виваком стартира да предлага от през днешния ден 4K наличие посредством специфичен спомагателен пакет от канали за потребителите на интерактивна телевизия (IPTV). Услугата е налична с новия правоприемник Skyworth HPH07, който идва в комплект с отдалечено със кратко време за реакция и по-лесно ръководство.

Новият пакет включва 4 канала в качество – Планета 4K, FunBox UHD, Luxe TV 4K и  Extasy 4K. Той може да се съобщи в магазините на Виваком на цена от 4,99 лева на месец с Данък добавена стойност.

В рамките на ноември новите и сегашни клиенти на, които сключат нов или преподпишат настоящ контракт, ще получат пакета 4K Ultra без в допълнение възнаграждение за целия период на контракта, прецизираха от телекома.

дава 4 пъти по-висока резолюция на картината и 4 пъти по-високо качество от към този момент известния HD формат. По-голямата подробност и заостреност на картината обезпечават по-кинематографично и завладяващо прекарване за феновете.
още по тематиката
Интерактивната телевизия от Виваком към този момент е с освежен образ и функционалности, като предлага опция за основаване на персонални профили, рекомендации на база желания, персонализирана класификация на наличието, спомагателна информация за футболните мачове в действително време и улеснено търсене на филми и излъчвания.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР