Потребителите могат да се възползват от офертата през целия юни

...
Потребителите могат да се възползват от офертата през целия юни
Коментари Харесай

Apple AirPods 3rd Gen с Lightning Case идват с 50% отстъпка

Потребителите могат да се възползват от офертата през целия юни както за покупка в брой, по този начин и на лизинг
През юни Yettel излиза с горещо предложение за всички фенове на технологиите на Apple и страхотните AirPods. Актуалното трето потомство безжични слушалки на компанията могат да бъдат открити с 50% отстъпка от общоприетата цена в цялата комерсиална мрежа и в уеб страницата на оператора за един летящ старт на лятото с доста музика, обичани подкасти и видеосъдържание. До края на месеца цената на AirPods 3rd Gen със специфичния калъф за зареждане Lightening Case пада на половина и потребителите могат да ги сграбчен за 199,99 лева в брой вместо за 399,99 лева, както и на погашение за 9,99 лева на месец вместо постоянната цена от 19,49 лева за 24 месеца.

APPLE AirPods 3rd Generation с Lightning Charging Case идват с присъщия изчистен и моден дизайн на марката. Те са извънредно леки, като една слушалка тежи единствено 4,28 година и даже в композиция с калъфа си за зареждане тежестта им не надвишава 40 година За тази гъстота работи и стъблото им, което е с 33% по-късо от това на предходното потомство, без това да компрометира технологията на звука: във всяко от тях  има специфичен датчик за ръководство на музиката и диалозите.
-->
Технологията на слушалките разрешава възпроизвеждането на вълнуващ тримерен тон, с помощта на това, че жироскопите и акселерометрите в AirPods работят дружно. Те наблюдават придвижванията на главата, тъй че звукът звучи като че ли носещият ги е в центъра на възпроизвежданото наличие. Динамичният драйвер, адаптивният еквалайзер и усилвателят с висок обсег разрешават на меломаните да извлекат максимума от всевъзможен тип музика.

Безжичните слушалки разрешават до 6 часа време за слушане и до 4 часа диалози с едно зареждане, а единствено 5 минути в красивия Lightning Charging Case дават цялостен час с обичаното аудиосъдържание. С опцията за зареждане от него потребителите ще се любуват на до 30 часа време за слушане на музика и подкасти.

Както AirPods, по този начин и Lightning Charging Case са с рейтинг IPX4 водоустойчивост, тъй че могат да са правилен сателит на потребителите на всички места – и в тежките тренировки, и даже когато се появи дъжд. Те са извънредно лесни за приложимост и работят отлично с гласовия помощник Siri за оптимално елементарно ръководство.

APPLE AirPods 3rd Generation са ужасно допълнение към всеки смарт телефон от серията, който носи присъщия за Apple дизайн, качество на употребяваните материали и висока продуктивност. Специалните аудио технологии и съвместимостта сред настоящите iPhone 14 модели, предлагани от Yettel и слушалките, подсигуряват първокласно мултимедийно преживяване и поглъщащ тон.

Повече за офертата, цялостните ѝ условия, както и смарт ревю на  Apple AirPods 3rd Gen с Lightning Case можете да откриете.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР