Потребител публикува видеоклип социалната мрежа фейсбук - показващ това, на

...
Потребител публикува видеоклип социалната мрежа фейсбук - показващ това, на
Коментари Харесай

Мъж шофира скелет на автомобил във Варна ВИДЕО

Потребител разгласява видеоклип обществената мрежа фейсбук - показващ това, на което и той е станал очевидец, а точно: рискова обстановка, в която двама мъже се " возят " в съвсем изцяло опустошен автомобил.

От мненията излиза наяве, че действието се развива по улица " Девня ", като возещите се в рисковия автомобил, били траяли към село Тополи.

На фрагментите се вижда, че автомобилът няма предно стъкло, странични порти, няма челен похлупак, нито задна врата на багажника, а една от предните гуми е в окаяно положение.

Скелетът на ръководеното транспортно средство е без регистрационни номера, издава извънредно мощни звуци, които биха провокирали тревога у всеки водач. Също по този начин ауспухът се влачи откъм гърба на автомобила - като всеки миг може да се откачи и да провокира някаква рискова обстановка на пътя.



Припомняме, че според Законите на България, шофирането на коли в този тип е неразрешено, защото е рисково за водача, пасажерите (ако някой въобще се навие да бъде пасажер в такова транспортно средство) и за другите участници в придвижването.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР