Потенциалният транрфер на Станислав Иванов в ЦСКА пропадна. Сагата обаче

...
Потенциалният транрфер на Станислав Иванов в ЦСКА пропадна. Сагата обаче
Коментари Харесай

Защо и как пропадна трансферът на Станислав Иванов в ЦСКА

Потенциалният транрфер на Станислав Иванов в ЦСКА пропадна. Сагата обаче бе до последно, а вест, че някогашният футболист на Левски е поставил подписа си върху договор с " алените " провокира сериозна сага в родния футбол. В последна сметка договорката не се реализира, само че от Арда, чийто състезател е Иванов, не скриха, че договаряния е имало.

" Сагата със Станислав Иванов, която я направиха медиите, е доста елементарна - изясни Ивайло Петков в изявление за " Дарик ". - Получихме съответно предложение от ЦСКА с действителен интерес при започване на месеца. Тогава споделих на ваши сътрудници. Почнахме диалози, които стигнаха до на никое място и не се реализира трансфер. Учуден съм от информацията, която излезе, че се е схванал. Няма такова нещо и самият футболист го сподели “, стартира Петков.  

„ Надявам се всичко това да не му се отрази (на Станислав Иванов). Имах няколко диалози с него на тази тематика. За да се случи трансфер, би трябвало да са удовлетворени и трите страни. Той е едната, другите са купувачът и тимът, който продава. В последна сметка футболистът е най-важният. Дали той има предпочитание, или не. При състояние, че не се е случил трансфер, това става затворена тематика и няма какво да се разяснява повече “, сподели още той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР