Потенциални спонсори на Левски са се отказали от преговори с

...
Потенциални спонсори на Левски са се отказали от преговори с
Коментари Харесай

Наско Сираков: Спонсори, които сами ни търсиха, сега се отдръпват

Потенциални спонсори на " Левски " са се отказали от договаряния с клуба след деклариран първичен интерес. Това разгласи притежателят на сините Наско Сираков при показване на видеоклип, с който " Левски " стартира поредна иницатива за дарения.

" Всички са наясно, че при нас ножът е опрял до кокала. Работим по разнообразни хрумвания. Интересно е, че спонсори, които сами ни търсиха, в този момент се оказват със съществени проблеми в бюджета за реклама и се отдръпват ", сподели Наско Сираков. " Всяка една компания си има лична политика, не желая да упреквам никого. Всеки ден се срещаме с хора, които имат предпочитание да популяризират или да спонсорират " Левски ".

Откакто Сираков се завърна на " Герена " клубът подписа единствено един спонсорски контракт - с компанията за онлайн залози " Палмс бет ".

Собственикът на " Левски " изрази вяра, че клубът ще успее да генерира доходи и от продажбата на абонаментни карти за идващия сезон. Изпълнителният шеф на клуба Павел Колев разгласи, че до момента са купени малко над 300 абонаментни карти.

" Друга опция за попъляване на бюджета е продажба на футболист. Трансферният прозорец в Европа към момента не е отворил, само че има интерес към наши играчи ", добави Сираков.

Според него има играчи, които могат да разтрогнат поради неплатени заплати. " За тези, към които има интерес, вършим всичко допустимо да ограничим вредите ".

Сираков отхвърли изрично информациите, че " Левски " може да играе в Първа лига с лиценза на " Септември " (София), в случай че отборът влезе в елита.

" Ние проблеми с лиценза за присъединяване във Висшата лига на България нямаме. При нас може да се появи проблем с европейския ни лиценз за следващата година. Аз съм другар с Румен Чандъров, само че не съм го чувал от един месец. Мога да уверя всички, че при " Левски " няма да има никакви тирета или запетайки ".

От клуба чакат още проблеми, като те са свързани с преустановен контракт с компанията за спортна екипировка " Макрон ". " Това е мое решение, ще работим с компанията Joma. От " Макрон " са в правото си да заведат дело и да си търсят правата по правосъден път, само че ние не се тормозим от това ", сподели още Сираков.

*Снимка: Lap.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР