Посвещавам този спектакъл на покойния ми брат Огнян. Той ме

...
Посвещавам този спектакъл на покойния ми брат Огнян. Той ме
Коментари Харесай

Билалов: Имах паметна среща с много голяма мутра

 Посвещавам този театър на починалия ми брат Огнян. Той ме научи на всички мъжки работи, той ме защитаваше от огромните, той ме научи да се удрям. Понеже съм израснал без татко, брат ми пое ролята на подобен. Беше с 10 години по-голям от мен и ме научи на самообладание. Сега съм като будистки духовник поради него. Мога да изпълня чувал с ориз зърно по зърно и да не се вълнувам ", споделя Михаил Билалов.

Преди дни той показа първия си моноспектакъл " Бум-Бум. Малка нощна музика за мафиот и оркестър ". С димяща пура в дясната ръка и затиснати под левия лакът пачки евро, Мишо стана основен воин в черно-белия екшън под звуците на известни мелодии на оркестъра на Ангел Заберски-син. Актьорът изигра екстравагантен под земята необут, който проучва бурния си живот отвън закона и направи разбор на объркания актуален свят. 

" Спектакълът трябваше да се случи през май, когато навърших 50 години, само че поради пандемията се отсрочи ", показа Билалов. Режисьор на представлението е Лиза Шопова, а текстът е на дамата, с която живее Билалов - Ваня Николова.

Преди този театър Билалов изигра ролята на тв мафиота Джаро в сериала " Под прикритие ". " Тогава имах една паметна среща с доста огромна мутра, която още е жива, само че няма да загатвам имена. Вървях си по " Раковска " и паралелно с мен почна да се движи черен джип. Стъклото постепенно се смъкна и индивидът тихичко стартира да ми вика: " Джаро, ела бе, от един тим сме ". Видях го с периферията, поздравихме сме, предложи да поговорим, само че аз единствено се усмихнах и продължих. Стана ми смешно ", показа Билалов, написа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР